![]() |
--->: ASKER
5.PİYADE EGİTİM TUGAYI 1.PİYADE ER EGİTİM TABUR KOMUTANLIGI (ULAŞTIRMA) arkadaşlar bende buraya düştüm.6 ekimde şubeye gelin diyorlar silüs için lakin ekimin kaçında gönderirler bilemem herhalde en geç 6 ekimden 3-5 gün sonra teslim oluruz.Bir bilgisi varsa paylaşırsa iyi olur ben şubeyi aradım ama malesef bürokrasi sölemiyorlar.
|
-->: ASKER
[B]Şanslı gencler sivasta askerlik yapmak herkese nasip olmaz sakın bazılarının sivası kötü bir şekilde tanımalarına inanmayın güzel bir askerlik süresi gecireceğinizden hiç şüpheniz olmasın sizlere hayırlı teskereler dilerim[/B]
|
Akadaşlar bnm öğrendiğim kadarıyla yer merkezmiş fakat ulaşım açısından bir bilgisi olan varsa bildirirse sevinirim.Ayrıca aynı birliğe düştüğüm arkadaşlarla şimdiden tanışmak isterim oraya gidince yabancılık çekmeyelim :D msn:karadusler@hotmail.com
|
fatih hoca yanıma giderken genelde iç çamaşırı alcam traş köpügü felan bide boyunluk askı cüzdanı:D çogunlugunu askeriye veriyomuş ulaşım açısından enkötü ihtimalle inzibat olur garajda ona teslim oluruz :D
|
samett nezaman teslim olcan sen kardeş
|
yaw aranızda agustosda teslim olcak yokmu yaw :d
|
terminalin yanında otobüs durağı var kime sorarsanız söyler
oraya gideceksiniz kentkart alacaksanız meydandan geçen bi otobüse bineceksinizki hemen hemen bütün otobüsler meydandan geçiyo otobüsçüye adliyenin arkasındaki durakta inecem diyeceksiniz ordaki birine numune hastanesine nerden gidecem diye sorun numune hastanesinin bulunduğu yoldan düz ileri karşınızda 5. piyade egitim tugayı otobüsten inince en fazla 10 dakka sonra yürüyerek askeriyedesiniz ama tavsiyem merkezi gezin askeriye merkeze yakın kime sorasanız söyler ama askeriye diye sormayın numune hastanesini sorun askeriyeyi çoğu bilmez numuneden düz ileri askeriye |
ekimde tekno sen ağustos sanırım
|
agustos samet fırsatım olursa nete girebilirsem size bilgi veririm
|
selam arkadaşlar bende sivas 5. piyade eğitim tugayına topçu olarak geliyorum aynı yere düşen arkadaşlar varsa msn [email]askeraga_038@hotmail.com[/email] saygılar
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:47. |