![]() |
-->: --->: Bu isim neyin olur?
[QUOTE=puar;233820]hee tanıırm...
kör naci tanırmısın :)[/QUOTE] cıkaramadım peki sen günayı tanırmısın |
[B][QUOTE=altuntas58;233830]cıkaramadım
peki sen günayı tanırmısın[/QUOTE] Tanırım, tanımam mı.... Sen babyface'i tanır mısın?[/B] |
hayır tanımam inşallah iyi biridir.
sen abdülrezzak' ı tanırmısın. güzel bir deneyim .eğlenceli. kolay gelsin herkese |
--->: Bu isim neyin olur?
[QUOTE=tekniker58;233860]hayır tanımam inşallah iyi biridir.
sen abdülrezzak' ı tanırmısın. güzel bir deneyim .eğlenceli. kolay gelsin herkese[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bu ismi bir yerden cikaracam dur hele bi :rolleyes: yok cikaramadim :D heyyy alttaki sen Burcin'i tanirmisin[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;233896][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bu ismi bir yerden cikaracam dur hele bi :rolleyes:
yok cikaramadim :D heyyy alttaki sen Burcin'i tanirmisin[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Tanırm orta okulda öyle bi vatandaş vardı :) Hatırlıyorum... Sen Nurgül'ü tanır mısın???[/B] |
ewet tanırım gelinimiz olur =)
peki sen umut u tanırmısın :) |
-->: Bu isim neyin olur?
[B]Evet tanırım akraba.... :)
Sen Tarık'ı tanır mısın???[/B] |
pala bıyıklı tanıdığım birisi olur
mavi neyin olur:D:D |
[B][COLOR="Indigo"]En yakın arkadaşımdı bir dönemler Mavi Ali . Peki alttaki üye sen Bünyamin'i tanıyor musun ?[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=leblebi82;233910][B][COLOR="Indigo"]En yakın arkadaşımdı bir dönemler Mavi Ali . Peki alttaki üye sen Bünyamin'i tanıyor musun ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]evet amcamin torunu olur kendisini hic sevmem acaip simarik birisi, benden büyükdür kendisi ama kendini bilmez dengesizin birisi Yener'i tanirmisin :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:42. |