|  | 
| 
 -->: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..? BENDE BU GECE SİZ SİTE SAKİNLERİNE ABDULLAH YÜCEDEN BU NE SEVGİ AH BU NE IZDIRAP ARMAGAN EDİYORUM | 
| 
 --->: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..? tüm hemşehrilere şu sıkıntılı günlerde; gökselden sabır sabır ya sabır :) | 
| 
 --->: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..? Bende tüm sivaslilar.net Ailesine aşağıdaki şarkıyı armagan ediyorum [COLOR="Blue"][CENTER]SABRET GÖNÜL Hicran açmıştır sinede yare Zavallı gönlümün neş-esi kare Talihin zulmeti yol vermez yare Bahtım kara, gül kara, sümbül kara Sabret gönül birgün olur bu hasret biter Çekilen acılar canım gün olur geçer Birgül bülbül giymiş kareler Sinem üzre gözgöz olmuş yareyler Bu dert beni iflah etmez, pareyler Benim derdim, dermanın bilen yok Sabret gönül birgün olur bu hasret biter Çekilen acılar canım gün olur geçer[/CENTER][/COLOR] | 
| 
 --->: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..? [COLOR="Indigo"][B]Coşkun Sabah - Bambaşkasın ........             [/B][/COLOR] | 
| 
 --->: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..? bende üstteki üyeye şuan dinlediğim aşık weyselden çeşmi siyahımı  armağan ediyorum. | 
| 
 --->: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..? [B]Bende üst kattaki değerli hemşerime Dağlar Seni Delik Delik  Delerim adlı güzel türkümüzü hemide Belkıs Akkale'nin duru sesinden olmak kaydı ile armağan ediyorum. [/B] Not: Bu kıyağımı unutma,kıymatını bil :D | 
| 
 --->: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..? [B]suan dinledigim sarkiyi armagan ediyorum: baris manco - gülpembe :)[/B] | 
| 
 -->: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..? baha-rüyalar-------------------------------------- | 
| 
 -->: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..? bana şarkı yokmu şmdi:(........................ | 
| 
 --->: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..? sanada aşık weyselden - kara toprak | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:47. |