![]() |
Cevap: 120 çocuk
evet..............................
[URL=http://img193.imageshack.us/i/wwwyeniresimcomfilmafii.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/7151/wwwyeniresimcomfilmafii.jpg[/IMG][/URL] |
filmin sonundA BAYRAKLA ilgiLİ İNCE Bİ AYRINTI VAR,bakalım bulabilecekmiin
|
emeğine sağlık izledim bu filimi müthiş güzel:..
|
Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateGray"]"120" etkileyiciydi... sinemada 5 kisiydik,herkes rahat rahat aglamisti :)
Pazar günü "ICE AGE 3" ü seyrettik cok komikti, gülümsemek istiyenler icin...[/COLOR][/FONT] |
Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların
[B][COLOR="DarkOrange"]AŞAĞIDAKİLER(Beneath)[/COLOR][/B]
[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/2921/resimgoster.gif[/IMG] [B][COLOR=darkorange]İlk Vizyon Tarihi : 07/08/2007 [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Tür : Korku / Gerilim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yönetmen : Dagen Merrill [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Senaryo : Dagen Merrill, Kevin Burke [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Görüntü Yön. : Mike Southon [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Müzik : John Frizzell, Frederik Wiedmann [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yapım : 2007, ABD [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Süre : 82 dk [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Diller : İngilizce [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Oyuncular : Nora Zehetner (Christy) Brenna O'Brien (Christy at 14 years) Carly Pope (Vanessa) Don S. Davis (Joseph) Beatrice Zeilanger (Nun's at Vanessa's funeral) Matthew Settle (John) Gabrielle Rose (Mrs. Locke) Timothy Paul Perez (Dr. Perry (as Tim Perez)) Jessica Amlee (Amy) Nicola Anderson (Debbie [/COLOR][/B] |
güneşi gördüm bi harikaydı son izlediğim........
|
[B]"Buz Devri 3"
[/B] Her ne kadar üçlemenin en kötü filmi olsa da izlemeye kesinlikle değer..:) |
[YOUTUBE]pEjZEZLKuhA[/YOUTUBE]
İKİ DİL BİR BAVUL 23 EKİMDE VİZYONDA [B]Türk öğretmenin, uzak bir Kürt köyündeki bir yılı. Öğretmen Kürtçe bilmez, çocuklar Türkçe. Öğretmen ilk kez gördüğü bu coğrafyada, bir yılını çocuklara Türkçe öğretmekle geçirir. 1 yılın sonunda çocuklar Türkçe öğrenebilecekler mi? [/B] [B]Güzel bir filme benziyor izlemedim ama tavsiye ederim.:)[/B] |
[B]Son Durak 4 - The Final Destination (2009)
Cley birlikte 3D izleyecektik ama sen gelmeyince ben izlemek zorunda kaldım :)[/B] |
[QUOTE=Cley;474150][YOUTUBE]pEjZEZLKuhA[/YOUTUBE]
İKİ DİL BİR BAVUL 23 EKİMDE VİZYONDA [B]Türk öğretmenin, uzak bir Kürt köyündeki bir yılı. Öğretmen Kürtçe bilmez, çocuklar Türkçe. Öğretmen ilk kez gördüğü bu coğrafyada, bir yılını çocuklara Türkçe öğretmekle geçirir. 1 yılın sonunda çocuklar Türkçe öğrenebilecekler mi? [/B] [B]Güzel bir filme benziyor izlemedim ama tavsiye ederim.:)[/B][/QUOTE] [B]burdaki güzel ama kısa devamı daha güzeldir heralde izlemeye değer...[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:25. |