![]() |
--->: Ustteki uyeyi bir film karakterine benzet
Küsme bacım ayıp ettin takılıyom (Ama en sonunda basardım seni kızdırmayı :D )
|
O zaman senide...
Adile Naşit yapıyım nasıl :D |
--->: Cevap: Ustteki uyeyi bir film karakterine benzet
[QUOTE=seheresma;318184][COLOR=indigo]VALLA YAMTAR ABICIM SEN NE KADAR BANA HIC CICEK YOLLAMASANDA BEN SENI CÜNEYT ARKINA BENZETIYORUMMMMMMM[/COLOR][/QUOTE]
seheresma bacım şimdi sen beni gerçekten mahcup ettin ya ben sana çiçek yollamadım demek gerçekten üzüldüm.:confused: Biraz geç oldu ama sen beni affat Sivasın bütün kırçiçeklerini sana gönderiyorum lütfen özürümle beraber bunları kabul er lütfen.:mad: ................................................................................. Bende seni Hülya KOÇYİĞİT in rabia filmindeki karaktere benzetti.:) |
[B]Abimiz Kadir İnanır'ın sert bakışlarına benzettim.Avatardaki resminde o bakışları sezdim :)[/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;318326][B]Abimiz Kadir İnanır'ın sert bakışlarına benzettim.Avatardaki resminde o bakışları sezdim :)[/B][/QUOTE]
Teşekkürler Eyüphan valla nediyeyim kolalar benden.... Sende Kartal TİBET in karoğlan serisindeki simasına benzetiyorum. |
[B][QUOTE=dark_yamtar58;318343]Teşekkürler Eyüphan valla nediyeyim kolalar benden....
Sende Kartal TİBET in karoğlan serisindeki simasına benzetiyorum.[/QUOTE] Saol abi . Valla o kadar ünlü varki hepside çok yakışıklı seni hangisi olarak görsem ? :confused: Orhan Gencebay'ın esas duruşu olur mu :D[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;318351][B]
Saol abi . Valla o kadar ünlü varki hepside çok yakışıklı seni hangisi olarak görsem ? :confused: Orhan Gencebay'ın esas duruşu olur mu :D[/B][/QUOTE] Eyüphan kardeşim tabiki bizimki bir oyun kimseye benzemek veya benzetilmek gerçekte iyi değil ama ne yapalım can sıkıntısı.Tabi neden olmasın Orhan babayı severim şarkılarınıda zevkle dinlerim. Ben seni kime benzeteyim...Ya magazinlede hiç aram yok aklıma kimsede gelmiyor. Ne yalan söylüyeyim Tanıdığım için söylüyorum Türkücü Selahattin ALPAY a sahiden resmin benziyor şahsını tanımıyorum ama resmmin benziyor.:D:D:D |
Cevap: Ustteki uyeyi bir film karakterine benzet
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Mel Gibson [/COLOR][/CENTER][/I][/B]
[COLOR="White"][RIGHT]................[/RIGHT][/COLOR] |
camerion diaz................................
|
tomb raider .........................................
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:19. |