![]() |
Cevap: Flaş!Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!!
[QUOTE=sivaslimete;391908]YAW BACİM SİNİRİMİ BOZUK ZATEN BARE BİDE SEN BOZMA YA GELMİSSİN YOK CARSİ YOK BESİKTAS ALLAHİM YA UTANİYORUM RESMEN YA SİZİN GİBİ İSTANBUL YALAKALARİ SİZİ[/QUOTE]
METE herkesin siniri bozuk.olayı saptırmayalım...söylediklerinde haklısın ama bunun yeri burası değil.... |
[QUOTE=Deliilyasliyiz;391912]METE herkesin siniri bozuk.olayı saptırmayalım...söylediklerinde haklısın ama bunun yeri burası değil....[/QUOTE]
kusura bakmayin ne olur sinirim bozuk bide üstüne böyle seyler gelince...neyse allah yardimcisi olsun MUHSİN BASKANİMİZİN |
helikopterin düştüğü yer tespit edilmiş.. helikopterler ve arama ekipleriylr tespit edilen yere ulaşılmaya çalışılıyor.! bilginize arkadaşlar.!
|
tartışma yaratmanın sırası değil.bende istanbulda oturuyorum ama sivasıda muhsin başkanıda en az sizler kadar seviyorum.o arkadaşta herkes gibi üzüntüsünü dile getirdi.neden agır uslüp ile ithamlarda bulunuyorsunuz.sataşma zamanı deil birlik beraberlik zamanı
|
arkadaşlar yanlızca dua edelim rabbim bizlere bağışlasın
|
haber 7 de canlı yayın var.başkanın eski görüntüleri var.kazayla ilgili an ve an bilgiler geliyor
|
evet bende oaryı dinliyorum..!! gerekli bilgileri sizlerle paylaşacağım arkadaşlar.! dualarımızı eksik etmeyelim ;)
|
hava muhalefeti nedeniyle havadan aramalar durdurulmuş sadece karadan arıyorlar.
|
23: 05 ERDOĞAN: İŞİ NETLEŞTİRMEYE YAKINIZ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BBP lideri Yazıcıoğlu'nun da içinde olduğu helikopterin düşmesi ile ilgili, işin netleşmesine yakın olduklarını söyledi. |
arkadaşlar ben neden değiştiremiyorum avatarımı.? deniyorum ama olmuyor.!
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:32. |