![]() |
Cevap: LOKUM...
[QUOTE=gönlüm58;540970][B]Sıraya koydum tatlıları bir bir
Görenin iştahı yerıne gelir Hurma lokum derken sıra Şekerpare ve cezeryeye gelir.:D[/B][/QUOTE] Sanki atıyorsun sen bize hava, Tatlı sözlerinle getirdin tava, Bu tatlılar kolay yap bir baklava, O zaman görelim sende hüneri. :) (Zorla şimşekleri üzerime çektiğimin farkındayım) |
valla doğru dedin denemede ne zarar olcak sanki :D
|
[QUOTE=HasreT;540971]Bak ben sustum, lafın icabı oldugunu ögrenene kadar konuşmadım ;) :D[/QUOTE]
De get sen de bize yalan atıyon, Yalanı attıkça daha batıyon, Susmuşmuş sen bunu kime satıyon, Hele yap tatlını görelim seni. :) (Aboo yandım ki yandım) |
[QUOTE=sivaburs;540978]Sanki atıyorsun sen bize hava,
Tatlı sözlerinle getirdin tava, Bu tatlılar kolay yap bir baklava, O zaman görelim sende hüneri. :) (Zorla şimşekleri üzerime çektiğimin farkındayım)[/QUOTE] [B]Tatlıyı yaptım attım hava, Ben degil lokum getirdi sizi tava, Ögrendigim ilk tatlı baklava Resimleri çok yakında burada.:D[/B] [QUOTE=sivaburs;540980]De get sen de bize yalan atıyon, Yalanı attıkça daha batıyon, Susmuşmuş sen bunu kime satıyon, Hele yap tatlını görelim seni. :) (Aboo yandım ki yandım)[/QUOTE] Hocam sende hem korkuyon hemde söylüyon.:D:D |
[QUOTE=gönlüm58;540981][B]Tatlıyı yaptım attım hava,
Ben degil lokum getirdi sizi tava, Ögrendigim ilk tatlı baklava Resimleri çok yakında burada.:D[/B][/QUOTE] Az sonra, yakında palavra sözler, İnanmak içinse görmeli gözler, Eğer yapamazsan morarır yüzler, De hadi görelim şu baklavayı. (Pastane tatlısı yiyemiyorum, gaza getiriyorum belki yaparsın da nasipleniriz acik :) ) |
[QUOTE=sivaburs;540984]Az sonra, yakında palavra sözler,
İnanmak içinse görmeli gözler, Eğer yapamazsan morarır yüzler, De hadi görelim şu baklavayı. (Pastane tatlısı yiyemiyorum, gaza getiriyorum belki yaparsın da nasipleniriz acik :) )[/QUOTE] Palavra degildir bu özün sözü, İnanmayan varsa kör olsun gözü, Gördügünde baklavayı merak ederim yüzü, Morda bir renk giyene yakışır...:) |
[QUOTE=sivaburs;540980]De get sen de bize yalan atıyon,
Yalanı attıkça daha batıyon, Susmuşmuş sen bunu kime satıyon, Hele yap tatlını görelim seni. :) (Aboo yandım ki yandım)[/QUOTE] Yalan değil, dogru ne kızıyon Sustum ya, neydem sen görmüyon Tatlıyıda yapacam inat ediyom Anladım ki sen beni daha tanımıyon |
[QUOTE=gönlüm58;540987]Palavra degildir bu özün sözü,
İnanmayan varsa kör olsun gözü, Gördügünde baklavayı merak ederim yüzü, Morda bir renk giyene yakışır...:)[/QUOTE] Anladık ustasın tamam iyi de, Yap da koy resmini görelim bir de, Görmekle yetinmez bendeki mide, Bir dilim yiyeyim mor olsun rengim. :) [QUOTE=HasreT;540988]Yalan değil, dogru ne kızıyon Sustum ya, neydem sen görmüyon Tatlıyıda yapacam inat ediyom Anladım ki sen beni daha tanımıyon[/QUOTE] Sen de baklava yap mutlu et beni, Tanırım istersen yakından seni, Yarışma başladı görek enseni, Gönül mü sen mi daha ustasın?( Oyuna gelmeyin kızlar, biri fitnelik yapıyor, düşmeyin birbirinize :) ) |
[QUOTE=sivaburs;540994]Anladık ustasın tamam iyi de,
Yap da koy resmini görelim bir de, Görmekle yetinmez bendeki mide, Bir dilim yiyeyim mor olsun rengim. :) Sen de baklava yap mutlu et beni, Tanırım istersen yakından seni, Yarışma başladı görek enseni, Gönül mü sen mi daha ustasın?( Oyuna gelmeyin kızlar, biri fitnelik yapıyor, düşmeyin birbirinize :) )[/QUOTE] Yok biz düşmeyiz birbirimize canım arkadaşımla ( maşallah diyim ) |
Hasret yapacak yarın bize tatlı
Diğer tatlılardan olacak farklı Lezzeti, sırrı tarifinde saklı Biliyorum beni çıkaracak haklı |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:03. |