![]() |
Cevap: 12 HAZİRAN 2011 GENEL SEÇİMLERİNDE KİMLER SİVAS'IMIZI TEMSİL ETMELİ
şu haberlere bi bakın kafayı yiyeceğim ya.bütün haberler mi olumsuz olur?arkadaş ne akdar bahtsız şanssız kara talihli bir şehirmiş sivas.
[url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=4603[/url] [url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=4602[/url] her konuda sahipsizik yazık bize valla çok ama çok yazık.lütfen aday oalcak kişiler bunalrı duyda ona göre aday ol.vicdanın rahatsa aday ol.sivasa hizmet edeceksen aday ol.yakınlarına lojman ayartmak için değil dostalrını tayininin yapmak için değil araba almak için değil sivas için vekil olun.VİCDANI OLAN KİŞİLER ADAY OLSUN.GÖREVİNİNİ HAKKINI VERECEK KİŞİLER YANİ. |
[QUOTE=burak5866;595334]şu haberlere bi bakın kafayı yiyeceğim ya.bütün haberler mi olumsuz olur?arkadaş ne akdar bahtsız şanssız kara talihli bir şehirmiş sivas.
[url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=4603[/url] [url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=4602[/url] her konuda sahipsizik yazık bize valla çok ama çok yazık.lütfen aday oalcak kişiler bunalrı duyda ona göre aday ol.vicdanın rahatsa aday ol.sivasa hizmet edeceksen aday ol.yakınlarına lojman ayartmak için değil dostalrını tayininin yapmak için değil araba almak için değil sivas için vekil olun.VİCDANI OLAN KİŞİLER ADAY OLSUN.GÖREVİNİNİ HAKKINI VERECEK KİŞİLER YANİ.[/QUOTE] Kardeşim.. Bu örnekler o kadar çoğaltılabilir ki.. Partiler yasası gereği hangi adamın milletvekili olacağını seçemiyoruz. Bu nedenle yapabileceğimiz tek şey adam gibi milletvekilini karşımıza getirmeyen hangi parti olursa olsun ona oy vermemek. Bu adamları başımıza bu şehir insanları oy vererek getirdi. Şimdi ah vah çekiyor. Bir daha çekmemek için yapılacak şey belli.. |
sivas için gerçekten çalışacak adam gibi adam gelsinde kim olursa olsun.şu anki vekiller asla gelmemeli.bunların kendine faydası yok sivasa zararı var.
|
BU ne biçim iş arkadaş önüne gelen aday oluyor;bu işin bir kıstası yok mu?Öyle aday adayları çıkıyor ki kendilerine 2 kuzu versen 2 sini de kaybederler..Kendilerini bile yönetemeyecek durumda olanlar aday oluyorlar..İnşallah Sivas için çalışacak,gecesini gündüzüne katacak ,Sivas'ın gelişmesine kalkınmasına yardım edecek;makus talihini yenmesi için planlar projeler üretecek ,kariyerli,bakan olabilecek kıstasları taşıyacak adayları görürüz..
|
Turan TOPGÜL kim çıkaramadım bu kadar oy almış Sivasa çok şeyler verdi de benim mi haberim yok acaba?
Ben aylar öncesinden Akp nin internet sitesine mail gönderiyorum bu adaylarla seçime girerseniz oy vermem diye..Hoşciddiye alacaklarını da sanmıyorum umut dünyası.. |
Günümüzde siyasi partiler vekil adaylarını belirlerken şehrine faydası dokunacak kişileri değil,siyasi parti görüşüne skıca bağlı,uslu,emre itaat edecek vekilleri dikkate alıyor
|
Daha önceden yayınlanan ankette olan ancak şimdi olmayan birisi, sürpriz bir isim ki Sivas için çok şey yapmış bir isim ile CHP Sivas seçmeninin karşısına çıkmak üzere, ikna turları sürüyor...
|
İnatla bu ankete konmasını istediğim... Ve aday adayı olacağından kesin emin olmama rağmen inatla ankete konmayan [B]Dr. ERDAL ERŞAN[/B] yarın saat 12:30'da yapacağı basın açıklaması ile adaylığını açıklayacak...
|
erdal erşanın numune hastanesinde piskiyatri uzmanı olarak çalıştığını biliyorum kendisini yeteri kadar tanımıyorum ama babası rahmetli ibrahim erşanla hem tüdemsaştan hemde spor camiasından köklü bir dostlıuğumuz vardı rahmetli sivas atletizim ajanı milli yürüyüşçü idi onun döneminde sivas atletizimde büyük aşama kaydetti milli takıma onlarca sporcu kazandırdı oğlundada babası gibi sivas sevdası varsa yararlı olabilir hayırlı olsun başarılar dilerim.
|
[QUOTE=Kibrisli;595737]Daha önceden yayınlanan ankette olan ancak şimdi olmayan birisi, sürpriz bir isim ki Sivas için çok şey yapmış bir isim ile CHP Sivas seçmeninin karşısına çıkmak üzere, ikna turları sürüyor...[/QUOTE]
sevgili kıbrıslı osman yıldırımdan söz ediyorsun ama malesef ikna edilemedi |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:49. |