![]() |
Cevap: Sivas'ta Akp Rüzgarı
Sivasın verdiği karar Sivas'a hayırlı olsun.
Umarım pişman olmazsınız... |
Hayırlısı oldu..yine hezimete uğrayanlar umarım biraz akıllanırlar. muhalefeti önce kendi içlerinde özeleştiri ile yapsınlar.
böyle 100 seçime girsek hepsininde sonucu bu olur. |
[B][COLOR=red]Sadece sivasta degil, tüm Ülkede Akparti Rüzgari esti...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=Deliilyasliyiz;601215]Hayırlısı oldu..yine hezimete uğrayanlar umarım biraz akıllanırlar. muhalefeti önce kendi içlerinde özeleştiri ile yapsınlar.
böyle 100 seçime girsek hepsininde sonucu bu olur.[/QUOTE] Çok konuşuyorsun gibime geldi. |
[QUOTE=amazon10;601217]Çok konuşuyorsun gibime geldi.[/QUOTE]
İnsanlar, siz "konuşun" dediğiniz zaman konuşacak, siz "susun" dediğiniz zaman susacak mı sanıyorsunuz? Nerden geliyor bu öz güven merak ettim doğrusu. |
Beklediğimden fazla vekil çıkarttı akp ben daha da düşer diyordum. 20 vekil felan daha az bekliyordum. Ülke için hayırlı olsun ama Sivas için gerçekten üzüldüm...
|
[QUOTE=amazon10;601217]Çok konuşuyorsun gibime geldi.[/QUOTE]
sanane sen kendi işine bak |
[QUOTE=tavarih;597846]Gönlümden geçeni söylemeyeceğim ama tahminim şu dört sonuçtan biri olacak ;
4 Akparti + 1 Chp 4 Akparti + 1 Mhp 3 Akparti + 1 Mhp + 1 Chp 5 Akparti [/QUOTE] [B]Baya gerçekçi ve ortaya çıkan tabloya yakın bir tahmini 3 ay önce 11 Nisan günü yapmışım :) İlk verdiğim ihtimal tuttu. Ama keşke bu durumdansa ikinci tahminim tutsaydı da 4 Akp + 1 Mhp olsaydı. Yalnız burda Mhp'nin hatası oldu. Ünal Coşkun'u 3. sıraya koydular. Eğer Ünal Coşkun ilk sırada olsa bence Chp'nin yerine Mhp çıkarırdı 1 milletvekilini. Ayrıca tahminimin diğer ayakları da çok gerçekçi. Abdüllatif Şener'in çok gerilerde kalacağını söylemiştim. Eğer Abdüllatif Şener bağımsız aday olmasa bence tahminlerimde belirttiğim son ihtimal de tutabilirdi. Sivas için hayırlı olsun. Bundan sonra vekilleri daha fazla sıkıştırmamız gerekecek. Vekillerden en çok İsmet Yılmaz'dan umutluyum. İsmet Yılmaz'ın performansı diğerlerini de ya kurtarır ya batırır. [/B] |
[QUOTE=tavarih;601223][B]Baya gerçekçi ve ortaya çıkan tabloya yakın bir tahmini 3 ay önce 11 Nisan günü yapmışım :)
İlk verdiğim ihtimal tuttu. Ama keşke bu durumdansa ikinci tahminim tutsaydı da 4 Akp + 1 Mhp olsaydı. Yalnız burda Mhp'nin hatası oldu. Ünal Coşkun'u 3. sıraya koydular. Eğer Ünal Coşkun ilk sırada olsa bence Chp'nin yerine Mhp çıkarırdı 1 milletvekilini. Ayrıca tahminimin diğer ayakları da çok gerçekçi. Abdüllatif Şener'in çok gerilerde kalacağını söylemiştim. Eğer Abdüllatif Şener bağımsız aday olmasa bence tahminlerimde belirttiğim son ihtimal de tutabilirdi. Sivas için hayırlı olsun. Bundan sonra vekilleri daha fazla sıkıştırmamız gerekecek. Vekillerden en çok İsmet Yılmaz'dan umutluyum. İsmet Yılmaz'ın performansı diğerlerini de ya kurtarır ya batırır. [/B][/QUOTE] Çok güzel yazmışsın gardaş da Ne yapacağı belli olmayan Ünal Coşkun yerine Güvendiği Malik Ecder Özdemir'e oy verirdi Sivas'lı. ayrıca 20.000'e yakın oy farkı var MHP ile CHP arasında kapanır mıydı sence o fark... Eğer öyle birşey olsaydı CHPnin oyu düşerdi belki Malik bey gidemezdi ama gidecek olan MHP değil AKP'nin 5. sırası olurdu... |
[QUOTE=Kibrisli;601224]Çok güzel yazmışsın gardaş da Ne yapacağı belli olmayan Ünal Coşkun yerine Güvendiği Malik Ecder Özdemir'e oy verirdi Sivas'lı. ayrıca 20.000'e yakın oy farkı var MHP ile CHP arasında kapanır mıydı sence o fark... Eğer öyle birşey olsaydı CHPnin oyu düşerdi belki Malik bey gidemezdi ama gidecek olan MHP değil AKP'nin 5. sırası olurdu...[/QUOTE]
[B]Benim görüşüme göre Ünal Coşkun Mhp'de birinci sırada olsa Mhp şimdi aldığı oydan en az 10.000 daha fazla oy alırdı. Chp'nin oy aralıkları standart zaten. Ama Mhp bir ihtimal Chp'yi yakalayabilirdi. Tabi Abdüllatif Şener faktörü de vardı. Ama dediğim gibi zaten ilk öngörüm 4 Akp + 1 Chp şeklindeydi ve tuttu. Yalnız diğer öngörülerim de uzak noktalar da değilmiş. Demekki seçimlerden önce birçok şey görünüyor. [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:25. |