![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
[LEFT][FONT=Arial][B]Sana nasıl davranılmasını istiyorsan sen de öyle davran.[/B][/FONT][/LEFT]
[LEFT][FONT=Arial].[/FONT][/LEFT] |
[B] Her aptal onu beğenen başka bir aptal bulur. BOİLEAU
[/B] |
[B][COLOR="DarkOrchid"] Basın, milletin müşterek sesidir. ATATÜRK
[/COLOR][/B] |
Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.
. |
[COLOR="DarkRed"][B]"Hayat bir kumar ama oynadigin kartlar degil duygularim...!"[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Sevgini ver ama gönlünü verme gün gelir gönlünü verdigin seni arkandan vurur....![/B][/COLOR]
|
[B]SEVGİ KARANLIK BİR TÜNELDE YAKILAN BİR MUM IŞIĞI GİBİDİR SİZE YOLUNUZU GÖSTERİR FAKAT YOLUN SONUNDA NE OLDUĞUNU GÖSTERMEZ[/B]
|
Işıklar söndüğü zaman, bütün [B]kadınlar[/B] güzeldir.
PLUTHARKOS . |
Arkadaşlık kuvvetli bağdır. Paraya ihtiyaç olunca başvurulmazsa, ömür boyu sürer.
Mark TWAIN |
Dostlar kötü günde, kahramanlar savaş anında, kadınlar yoksul günlerinde, akrabaların başın dertteyken kendilerini belli ederler.
F.O. Maley . |
[COLOR="DarkRed"][B]Hayatımdan GidenLer...
Bir Daha Geri GeLmeyi HayaL BiLe Etmeyin..! Hayatıma Yeni GirenLer Gitmeyi Düşünürseniz.. Hiç BekLemeyin..! KaLıp Tanımaksa Amacınız Durup İzLeyiN..! BaşkaLarından DegiL Beni Benden Ögrenin..! Ben: AradikLarıma Sahip, Sahip OLdukLarımaysa Tutkunum..! [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]
''Bir hayatki Sonu cennettir Sıkıntıdan ne çıkar?'' ''Bir Hayat ki Sonu Cehennemdir Rahatından ne çıkar?''[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Sienna"]Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür. Cucong [/COLOR][/B]
|
[B]yasamaksa seni sevmek
ben hic ölmedimki ...[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ne Olurdu Şu Yanlızlık Bir Bıraksa Yakamı
Ne Olurdu Şu Uzaklıkları Bırakıp Gelsen Hüznümü Sevince Çevirsen Tutsan Ellerimi Hiç Bırakmasan Ne Olurdu Şuan Yanımda Olsan .....[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Faydalan yalan dolanla kandıransan,
Buz dağlarında mahsur kaldı insan, Sen yalan dolanla ısınırsın aslan, Ve bende lanet okurum işte cehennemde yansan...[/B][/COLOR] |
[B]sanadir her siir her söz her kelime
sunarim yoluna ben senden vazgecmem ... sen benim alinyazim sen benim derdim sizim sen benim özüm sözüm sen benim iki gözümsün özüm sözüm iki gözüm....[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]En temiz topraklara gül eksem mantar biter
Yollar sırat köprüsü, durmak düşmekten beter. [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Dilden ziyade hal anlatır sevgiyi...Halin anlatmıyorsa sevgin yok demektir....[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Yalniz yapamiyorum, sigindim sana
Tüm feryat ve kanli göz yaslarimla kapina geldim, biricik dilegimin Kabulu icin, yalniz ölmek istemiyorum Rabbim sen bilirsin, bir tek sana - YÖNELDIM :agliyorum[/B][/COLOR] |
[B]Başkası düştü mü “çürük tahtaya basmasaydı” deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.[/B]
[B].[/B] |
[COLOR="darkred"][B]Gülün kokusunu saldığı,kalbimin kıpırdadığı ve benim onsuz yapamayacağımı anladığım ilk anda, karanlık dükkanın gölgeleri içinde ona, adın ne, dedim, söyle bana.yere baktı önce. Sonra bir güvercinin gözleri kadar kahverengi gözleriyle, benim yüzüme. Boğuk,fısıltılı bir solukta, buğulu bir sesle, Kardelen dedi...[/B][/COLOR]
|
Başkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefesine bastırmayan insan pek enderdir.
. |
[COLOR="DarkRed"][B]Biliyor musun Güller kanıyor beyaz sayfalarda, her güle bir ölüm düşüyor yokluğunda.
Bu araf beni aşkının alevlerine sürüklüyor Efendim, Ölümcül bir rüya beklide benim ki.. Virân bir şehre bedel, sarayları sunmazsın ya bu garibe. Bu gecede bitti hasretinin gölgesinde. Kalbim ellerimde can çekişen yediveren haliyle. [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Gidiyorum
bir bilinmeze doğru hem yol, hem yolcu olmaya acılarımla başbaşa kalmaya gidiyorum bütün yıldızları takıp kanatlarıma bir kelebek gibi özgür olmaya gidiyorum. [/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]Aşkı sandıklara kaldırdım
Üstüne yükler yükledim Açmasın kimseler diye Kilitlerime kilit ekledim...........[/COLOR][/B] |
[COLOR="darkred"][B]Kırgınım…
Sonuçlandıramadığım sevgilerime, Sarılmaya korktuğum sevgililerime…[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]
ßitmeden bu rüya öLsem Yüreğim avuçLarında, Uyandırmasan yok oLup bitsem dudakLarında.. Getireceğim inan güneşi akşamLarına, Uyandırmasan asıLı kaLsam gözyaşLarında[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]Sevgi HatırLamaKsa AKLIMDASIN,
YanmaKsa YÜREĞİMDESİN, AğLamaKsa GÖZLERİMDESİN, DokunmaKsa ELLERİMDESİN, ßir TEK Yanımda DEĞİLSİN, Ama Daima KALBİMDESİN..![/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]...Ve bir gün Söylenmemiş cümlelerimi zulama koyup gideceğim bu şehirden,
Varsın kaçtı desinler... Susacağım![/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Kahredecek yokluğun beni milyon kere...
Bu gece ağlayacağım sevgilim Sen de benimle ağlayacaksın Uzaklarda bir yerlerde Biliyorum, biliyorum ki Yüreğin yüreğime değecek. [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]ÖLÜRÜM YOLUNA ÖLÜRÜMDE DE YINE BOYUN EGMEM
YAKARIM DUNYAYI UGRUNA AMA SANA EGILMEM[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]ÖYLE SINIRSIZ , ÖYLE DERIN, ÖYLE COK SEVERIM KI KORKARSIN
KURUYUP CÖLE DÖNSEM DE PARE PARE OLSAM DA YENILMEM.[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Sırrın kalemine perde indirdim ve ben bir kez daha ye-nil-dim[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Bazı an'lar vardır; haykırmak
gelsede içinden fısıltıyla söylersin ''seni seviyorum''ları...[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Gitmeseydin BaLLım,
Alıp gitmeseydin gözlerini benden Sevdim Seni Yaşattığın acı küçücük yüreğime sığmayacak kadar büyük olsa da Yine de her şeye rağmen seninle geçirdiğim her an bu Acıya değerdi İyi ki Vardın![/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]sen beni bilmezsin
giderim son bir kez arkama bakmadan gözlerimi ararsın bilmezsin; ruhumun yanında kalan giden sadece bedenim o da bu dünyada zaten YALAN [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Sus sevgilim ne olursun,
çünkü sesin kulağımı tırmalamak da Oysa ki böyle başlamamıştık biz değil mi? Şimdi bir film şeridi geçmesi gerekir sahneden Ve siyah beyaz olmalı bütün ekran[/B][/COLOR] |
Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir.
Francis Bacon . |
[B]■ Dünyada her şey yıkılsa bile, gelecek yerinde durur. BOVEE[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:57. |