Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22554)

Salim58 29.05.2009 09:22

Cevap: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?

hayır hayır hayır olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaZ

deniz kızı 29.05.2009 09:39

olmaz olmaz demeyinnnnn olabiliiiiiiiirrrrr

sevdagülü 29.05.2009 09:44

aaaaayeter olmaz ya ask gerçekte yasabnıyoki sanalda yasansın ya

Salim58 29.05.2009 09:45

[QUOTE=deniz kızı;417305]olmaz olmaz demeyinnnnn olabiliiiiiiiirrrrr[/QUOTE]

olanlara hayırlı olsun ozaman

sevdagülü 29.05.2009 09:54

[quote=deliktaşlısalim;417315]olanlara hayırlı olsun ozaman[/quote]
NEDİYELİM ABİ HAKİKATEN HAYIRLI OLSUN VARSA GERÇEKTEN

barikat58 29.05.2009 09:56

kavga etmeyin belki olur belki olmaz :)

Salim58 29.05.2009 09:58

[QUOTE=barikat58;417320]kavga etmeyin belki olur belki olmaz :)[/QUOTE]

kavga etmiyoruz olur diyorsan sanada hayırlı olsun kardeşim

sevdagülü 29.05.2009 09:59

NİYE KAVGA EDELİM BARİKAT KARDES YORUMLUYOZ KENDİMİZE GÖRE OLURSA HAYIRLI OLSUN DİYOZ:D

Kardelencicegi 29.05.2009 20:49

[COLOR="DarkRed"][B]Cep Telefonuyla Başlayan ve Biten Beraberlikler ..

"Senden çok hoşlanıyorum. Bu akşam buluşmaya ne dersin?"

"Buraya kadar hayatım.Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna!"

Günümüzdeki sıradan durumlardan biri.

Teknolojinin insanlığın hizmetine sunduğu cep telefonları , cesaret kazandıran
enerji makinesi olarak son sürat görevini
yapmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde yapılan bir araştırmada, bir firma:
İnsanların yüzde altmışının beraberlik yaşamaya cep telefonu mesajları
ile başladığını, yüzde
onbeşininde ayrılık kararını yine mesajlarla ilettiğini açıkladı.

Birden; duygularımızın aleni ellerde dolaşması, kalıplaşmış sözlerin,
kimin olduğu farketmeyen kulaklarda duyulması ortalığı sardı.
Biz bu kadar duyguları uluorta yaşayan insanlardan mıydık?!
Korkusuzca duygularımızı iletebilir miydik karşımızdakine? !
Kontrol altına aldığımız bireysel aracımızı, özgürlüğümüzün anahtarı olarak elimizde tuttuğumuzdan beri, tüm korkularımızın üzeri örtülmeye başladı.
İçimizde sakladığımız melek ve şeytan yer değiştirdi.
Artık çok masum değiliz.
Gözlerimizdeki bakışı göstermeden "Seni sevmiyorum" u çok rahat söyleyebiliyoruz.
Tüm arsızlığımızı kelimelere dökebiliyoruz. Seviyoruz defalarca .
Gücümüze kimse yetişemiyor.
Saklayabiliyoruz kendimizi, tüm defolarımızı.
Zafiyetlerimiz gizli kalabiliyor hem güçlü hem güzel kalıbımızın arkasında.
Kalbimizle hesaplaşmıyor. Gözyaşlarını görmüyoruz. Islanmıyor duygularımız.
Bip Bip
"Kontörünüz bitti ayrılmaya geç kaldınız, mecburen birliktesiniz hala."
"Sarjınız bitti, başkası erken davrandı, kızı kaçırdınız, geçmiş olsun bir dahaki sefere."
"Mum ışığı rezervasyonumuz kapsama alanı dışındadır.
Biraz bekleyin yada şömine başı hattından randevu alın."
"Sular ıslattığı için geçici süre fantazi servisimiz hizmet dışıdır.
Lütfen daha kuru birşeyler düşünün."
olmaz mı diyorsunuz?
Yoksa insanın insana ihtiyacı hiç bitmeyecek gibi filozafça bir yaklaşımla umut mu edelim?
İnsan kim olduğundan habersiz yaşamaya devamededursun, hizmet sayısı gün geçtikçe artacak.
Hizmette sınır yok.Tuşların hizmetinde ise, hiç olmayacak gibi!

kaynak[/B][/COLOR]

seva 30.05.2009 19:23

Sinop'ta Çampaşasakızı Köyü Camii'nin imamı Dursun Özkök (37), iddiaya göre internette tanıştığı bir kadın yüzünden, 3 çocuğunun annesi, hamile eşi Emine Özkök'e boşanma davası açtı.

16 yıllık eşinin dava açması üzerine, ikiz bebek bekleyen Emine Özkök, çocukları Büşra Nur (15), Kübra Nur (12) ve Melih Can'la (11) birlikte baba evine döndü.
Geçen hafta erken doğum yapan Özkök'ün bebeklerinden biri öldü. Özkök, "Bunlar kocamın internet aracılığıyla tanıştığı kadın yüzünden başıma geldi. Beni bırakıp ona gidecek" dedi.

Durağan Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davada tanık olarak dinlenen çocuklardan ikisi babalarının 6 - 7 ay önce internette bir kadınla görüşmeye başladığını söylerken, biri bu iddiayı yalanlayarak "Babam internette genellikle müzik sitelerine girerdi" dedi. Köydeki göre- vine devam eden imam Özkök ise "başka kadın" iddialarını reddetti.

İnternet aşk :D

qio 31.05.2009 02:09

Snal alemde insan öfkeleniyorsa , gülüyor , eğleniyor , sevebiliyorsa neden aşk olmasın !!!

barikat58 31.05.2009 02:47

[quote=deliktaşlısalim;417322]kavga etmiyoruz olur diyorsan sanada hayırlı olsun kardeşim[/quote]

yani şimdi sanal alemde gercek aşk olur dersek illa sanal bir tecrübemizin mi olması lazım :confused: aşkın yeri,zamanı ve yaşı yoktur diye birşey niye var o zaman :)

Salim58 31.05.2009 06:19

[QUOTE=barikat58;418464]yani şimdi sanal alemde gercek aşk olur dersek illa sanal bir tecrübemizin mi olması lazım :confused: aşkın yeri,zamanı ve yaşı yoktur diye birşey niye var o zaman :)[/QUOTE]

böyle bir aşk olursa bu sahte bi aşk olur yani kandırmaca olur başkada bişey olmaz sen olursanda hayırlı olsun demek düşer tabi

seva 31.05.2009 14:08

[QUOTE=deliktaşlısalim;418491]böyle bir aşk olursa bu sahte bi aşk olur yani kandırmaca olur başkada bişey olmaz sen olursanda hayırlı olsun demek düşer tabi[/QUOTE]

böylede olsa belli olmuyorkki..

Salim58 31.05.2009 14:11

[QUOTE=seva;418778]böylede olsa belli olmuyorkki..[/QUOTE]

olan varsa hayırlı olsun olmaz diyen yanıma gelsin

seva 31.05.2009 14:35

bir de bu gibi konularda alışkanlık hale getirenler var örnek

Sanal aşk, gerçek yuvayı yıktı
LONDRA (A.A)
İngiltere’de bir kadın, internette tanışıp evlendiği gerçek eşini, yine internetteki sanal bir dünyada başka bir sanal kadınla sanal aşk yaşarken yakalayınca boşanmaya karar verdi
Amy Taylor (28) eşi David Pollard’ı (40), eşinin Second Life (İkinci Hayat) adlı sanal dünyada kendine seçtiği karakter olan "Dave Barmy"yi, başka bir sanal karakterle cinsel ilişki sırasında seyrederken yakalayınca, 3 yıllık evliliğini bitirmeye karar verdiğini söyledi.
İnsanlar, Second Life adlı internet sitesinde, kendilerine seçtikleri bir "avatar", yani takma adla sanki başka bir dünyada yeniden dünyaya gelmiş gibi sanal olarak yaşıyor, gerçek hayatta yaptıkları iş kurma, çalışma, alışveriş yapma, evlenme gibi her türlü etkinliği bu sanal dünyadaki diğer sanal insanlarla gerçekleştirebiliyorlar.
Boşanmak üzere olan gerçek İngiliz çiftin 2003’de internetteki bir sohbet odasında tanıştığı, hem gerçek dünyada, hem de sanal dünyada evlendikleri belirtildi.
Bayan Taylor, kocasının sanal dünyada kendisine sadık olmadığından her zaman kuşku duyduğunu ifade etti.
Taylor, kocasını sanal dünyada bir hayat kadınıyla yakalayınca, kocasının kendisini altadıp aldatmadığını anlamak için sanal bir dedektif bile tuttu. Pollard, sanal dünyadaki bu testi geçti ama bu yıl başlarında tekrar sanal karakteri, başka bir sanal kadınla "uygunsuz vaziyette" yakalandı.
Taylor, kocasının "Amerikalı olan bu sanal kadınla bir-iki haftadır konuştuğunu ve evliliklerinin bittiğini, kendisini artık sevmediğini söylemesi" üzerine, ertesi gün boşanma davası açtı.
Taylor, birçok kişiye garip gelebilecek bu boşanma başvurusuna şaşmayan mahkeme yetkilisinin, kendi başvurusunun "o hafta içinde Second Life’ın neden olduğu ikinci boşanma davası olduğunu söylediğini" de kaydetti.

*AHISKALI* 08.06.2009 15:56

[B]anlaşılan bu konuda orta yol bulmak zor : ))[/B]

sevdagülü 08.06.2009 15:58

orta yolu yoki bulunsun kardeşim:)

Salim58 08.06.2009 16:01

bence olmaz olsada sanal olur oda bişeye yaramaz

*AHISKALI* 08.06.2009 16:03

[B][QUOTE=sevdagülü;424212]orta yolu yoki bulunsun kardeşim:)[/QUOTE]

ben de zaten bunu kastetmiştim :)[/B]

bahar5834 18.06.2009 23:54

[QUOTE=*AHISKALI*;424211][B]anlaşılan bu konuda orta yol bulmak zor : ))[/B][/QUOTE]

[COLOR="Navy"][B][I]yalan ve hayali bir şeyin ortak noktasi olmaz....boşuna olur dıyerek kendımızı kandırmanın bir anlamı yok neden olmaz onuda açiklayım neti kötü amaç için kullan insalarin yuzunden buda kötü gözle bakılıyor kımse kusura bakmasın bu böyle çok iyi insanlarda var ama nerde o yuzden doru söyleyen insanlara guvenılmıyor o yuzden sanalda aşk olmaz insanlar yakından tadıklarına zor guvenıyor kalmışkı sanal alemm.. gene buyuk konuşmayım 2 evladım var bana göre olmaz........[/I][/B][/COLOR]

ukba 19.06.2009 00:14

[QUOTE=bahar5834;431579][COLOR="Navy"][B][I]yalan ve hayali bir şeyin ortak noktasi olmaz....boşuna olur dıyerek kendımızı kandırmanın bir anlamı yok neden olmaz onuda açiklayım neti kötü amaç için kullan insalarin yuzunden buda kötü gözle bakılıyor kımse kusura bakmasın bu böyle çok iyi insanlarda var ama nerde o yuzden doru söyleyen insanlara guvenılmıyor o yuzden sanalda aşk olmaz insanlar yakından tadıklarına zor guvenıyor kalmışkı sanal alemm.. gene buyuk konuşmayım 2 evladım var bana göre olmaz........[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

ablacım bende tıpkı senin gibi düşünüyordum ama son 10 yılda çevremde sanal alemdeki aşkı geçtik evlenip çok da mutlu olanlar var...Allah mutluluklarını daim etsin ne diyelim herşey insanlara normal geliyor artık

GuNaY 19.06.2009 00:25

[B]Denemek ve Tecrübe etmek lazım :D :D[/B]

bahar5834 19.06.2009 00:26

bir söz vardı sılah çıktı mertlık bozuldu dıye bende diyorumkı sanal çikti aşlar bozuldu dılerim mutlu olurlar........[COLOR="Black"][B][I][/I][/B][/COLOR]..

ukba 19.06.2009 00:27

[QUOTE=GuNaY;431584][B]Denemek ve Tecrübe etmek lazım :D :D[/B][/QUOTE]

:D:D bu da güsel:D:D

bahar5834 19.06.2009 00:28

[QUOTE=GuNaY;431584][B]Denemek ve Tecrübe etmek lazım :D :D[/B][/QUOTE]

[COLOR="Black"][B][I]aklından bile geçirme yanarsin:D:D[/I][/B][/COLOR]

ukba 19.06.2009 00:30

[QUOTE=bahar5834;431589][COLOR="Black"][B][I]aklından bile geçirme yanarsin:D:D[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

bişi olmaazz:D:D:D...

bahar5834 19.06.2009 00:34

[QUOTE=canann;431590]bişi olmaazz:D:D:D...[/QUOTE]

[COLOR="Black"][B][I]nerden biliyorsun ya olursa:D:D [/I][/B][/COLOR]

ukba 19.06.2009 00:39

[QUOTE=bahar5834;431593][COLOR="Black"][B][I]nerden biliyorsun ya olursa:D:D [/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

olursa daaaa şansına artık napıımm ama yazık olur:D

qio 19.06.2009 00:40

öhö öhö :)

bahar5834 19.06.2009 00:40

[QUOTE=canann;431594]olursa daaaa şansına artık napıımm ama yazık olur:D[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B][I]
sonunda ınsafa geldın :D:D[/I][/B][/COLOR]

ukba 19.06.2009 00:46

[QUOTE=bahar5834;431596][COLOR="Black"][B][I]
sonunda ınsafa geldın :D:D[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

yok daha tam diil :D

bahar5834 19.06.2009 00:50

[QUOTE=club7house;431595]öhö öhö :)[/QUOTE]

[COLOR="Black"][B][I]hayırdır çok öksurdun mını sohbet dar geldı dımı orda öksüremedın:D:D[/I][/B][/COLOR]

qio 19.06.2009 01:23

[QUOTE=bahar5834;431600][COLOR="Black"][B][I]hayırdır çok öksurdun mını sohbet dar geldı dımı orda öksüremedın:D:D[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

Birine bakmıştım abla :)

sevdagülü 19.06.2009 15:59

ben hala aynı karardayım sanalda aşk olmaz olamaz askta güven kavramı önemli degilmidir peki sanalda yazılarına sahta bakışlara nasılgüvenecekte asık oluncak hadi aşık oldu diyelim bu askın gerçekçililgi ne kadar güven olur ben inanmıyorum gerrçek ask varmıki günümüzde sanlada gerçek ask olsun

ErdalGüler 19.06.2009 16:06

[quote=GuNaY;431584][B]Denemek ve Tecrübe etmek lazım :D :D[/B][/quote]

[B]Tecrübe: hayat boyu yenilen kazıkların toplamıdır. O yüzden osmancığım bence dikkatli olmak lazım... :D :D[/B]

sivaslii58 19.06.2009 16:07

Bence oluyor ama cok sacma.Yani sonucta gercek hayattaki gibi asla olamaz.Diyelim bi taraf ciddi ciddi konusuyo karsi tarafin ne derece dogru söledini nerden bilebilirsiniz.Gercek hayatta bile güvensizlik yasiyoruz sanal hayatta nasil güven oluyo anlamiyorum....Yani kisacasi bunlar cok oluyo ama kesinlikle onaylamiyorum...

bahar5834 19.06.2009 16:49

[COLOR="Black"][B][I]benim sorum deyil gençler düşünsun derim ama bir abla ve buyuk olarak olmaz derim hiç denemesınler bıle [/I][/B][/COLOR]

Salim58 19.06.2009 17:12

ben hala aynı karardayım sanalda aşk olmaz olamaz

sevdagülü 19.06.2009 17:16

olmazzzzzzzzzzzzz olmaz bu iş olamazzzzzzzzz

WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:36.