![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Kronik abla yapar yemekleri ıspanaklı:)
Hasan abim cümlelerin de çok haklı Sivas'ın ev hanımları olmaz pasaklı:D Kimin ne olduğunu bildin be gönül....[/B] |
sivaBURs kadere yenildi yine
Yeniden sevdalık senin neyine Toprak temizlesin git de köyüne Ömrünün sonuna geldin be gönül |
Göçmen kuşlar gibi gurbete göçtün,
Anadan, babadan, sıladan geçtin, Gidip bir çirkini yar diye seçtin, Sonra da halime güldün be gönül. |
İyi ki varsın sen Üstat Sandallı
Dosta canın verir kalemi kanlı Yüreği tertemiz bir delikanlı Dosdoğru kapıyı çaldın be gönül |
Uzaktan uzağa tebessüm sana zahmet
BiLmez misin her güLüşün bana rahmet İnanmıyorsun sevgime,inkarın hakaret Neden haLa seviyorum Ya_RaB Medet. |
[QUOTE=sivaBURs;463677]İyi ki varsın sen Üstat Sandallı
Dosta canın verir kalemi kanlı Yüreği tertemiz bir delikanlı Dosdoğru kapıyı çaldın be gönül[/QUOTE] [B]sivaBURS dostumsun saygılar sonsuz, Olmuyor ozanlar olamaz sensiz, Gidip yadellerde söyleme bensiz, Ozanda ustayı buldun be gönül. [/B] |
ekledim ki yemeklerimi görün diye
tesekkür yerine sitem ettiniz tahtama eski diye can dedim, dost dedim, abi dedim ben size ne ettim be gönül |
sitemizde hep dik durmuşun
sen gönlümüze taht kurmuşun bu gün ozanlara fena vurmuşun seni üzen kim hele söyle amcana |
Yücedir dağların tepesi yüce,
Saz ile söz ile doldu bu gece, Sıra sıra olup söylendi hece, Sen de muhabbete daldın be gönül. |
Koştun kıymet bilmez peşine
Yalancı yar'in senle işi ne Vefasızlık düşmüş onun içine Sevdaya ağır geldin be gönül |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:10. |
|