![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Eşeği besleyip çektim pazara,
Gelen giden baktı, geldi naraza, Hastalandı belki gider mezara, Kulağımı yırtar bağırıp durur. |
Bu eşek binecek belli sırtıma,
Kimseler varmadı benim farkıma, Düşürdü bak merkep beni çarkına, Evirir çevirir, döndürür durur. |
bütün ozan arkadaşlarımın mubarek ramazan bayramını
kutlar mutluluklar dilerim |
[COLOR=darkorange][B]eşeğin hayırlı olsun hasan abim
sırtına vuracak varmı semerin fazla üstüne gidersen eşeğin döner de çitmeyi vurupda durur[/B][/COLOR] |
[B][COLOR=darkorange]
eşekle neyi ima ettin bilmem ama gel sen bu sözüme kulağını daya dört ayaklı eşekden hiç korkma da asıl iki ayaklılardan kendini kolla[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]
eşekle neyi ima ettin bilmem ama gel sen bu sözüme kulağını daya dört ayaklı eşekden hiç korkma da asıl iki ayaklılardan kendini kolla[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;464035][COLOR=darkorange][B]eşeğin hayırlı olsun hasan abim
sırtına vuracak varmı semerin fazla üstüne gidersen eşeğin döner de çitmeyi vurupda durur[/B][/COLOR][/QUOTE] Bu eşek yoracak belli ki bizi, Üstüne bindirip gezdirem sizi, Yaşlandı ellaham dürülür dizi, Çıkamaz yokuşu anırır durur. |
[QUOTE=sandalli;464038]Bu eşek yoracak belli ki bizi,
Üstüne bindirip gezdirem sizi, Yaşlandı ellaham dürülür dizi, Çıkamaz yokuşu anırır durur.[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]aman sakın ha bindireyim deme ben binmem elin eşeğine el atına binen tez inmişken bile ben inatlaştıkça o da benle yarışır durur [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;464036][B][COLOR=darkorange]
eşekle neyi ima ettin bilmem ama gel sen bu sözüme kulağını daya dört ayaklı eşekden hiç korkma da asıl iki ayaklılardan kendini kolla[/COLOR][/B][/QUOTE] Eşeğim koşuyor hergün dört nala, Dilerim ömrünce hep benle kala, Önem vermiyor hiç paraya, mala, Koşar yelesini savurur durur. |
[B][COLOR=darkorange]dilerim eşeğin seni hiç üzmez
yemini suyunu unutunca sana küsmez sen yine fazla önemseme eşeğe güvenilmez vefa nedir bilmez kuyruğunu sallayıp durur[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:04. |
|