![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ferhat Göçer Biri Bana Gelsin
Saçmalama ne olur Çare çok nasıl gidersin İstediğin her şey sanki yok Deger mi dersin? Başkaları bilmez görmez O nasıl bir duygu Al elini kalbime bir koy işte gerçek bu Her yer soğuk hep karanlık Kendi kendime tarifsiz Ayrılmamız çok gereksiz Şimdi uzaktan sebepsiz Biri bana gelsin o da sensin Beni kırmış olsan da İkimiz de aşık, bir tek farkla Benimki senden biraz fazla Her yer soğuk hep karanlık Kendi kendime tarifsiz Ayrılmamız çok gereksiz Şimdi uzaktan sebepsiz Biri bana gelsin o da sensin Beni kırmış olsan da İkimiz de aşık, bir tek farkla Benimki senden biraz fazla Biri bana gelsin o da sensin Beni kırmış olsan da İkimiz de aşık, bir tek farkla Benimki senden biraz fazla |
[B]Kendi & XXL - Salla[/B]
|
Sıla Gençoğlu-Yoruldum..........
|
[B]Haramiler - Mavi Duvar[/B]
|
[B]Vaaz dinliyorum...Doç. Dr.Mustafa KARATAŞ [/B]
|
[QUOTE=metin 0758;461999][B]Vaaz dinliyorum...Doç. Dr.Mustafa KARATAŞ [/B][/QUOTE]
[B]Maşallah Metin, uçmaya hazırlanıyorsun galiba :D David Jordan - Sun Goes Down[/B] |
[QUOTE=GuNaY;462003][B]Maşallah Metin, uçmaya hazırlanıyorsun galiba :D
[COLOR="Navy"] David Jordan - Sun Goes Down[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Sende kopmaya uğraşıyorsun galiba:D....[/B] |
[B]Son kez bakayım yar gözlerine
Habersizce masalın sonu gelmiş yine Gidecegini duyduğumda dondum kaldım Ağladım karşında yalvardım yakardım Senden son bir şans istiyorum Yaşananların hatrına Bu kadar vijdansız olma Seni gülüm diye koklarken Yanında bile özlerken Uykunda bile izlerken Nasıl giderim Ah yalan aşkım yalan Vazgecilmezim sensiz bu hayat haram Allahım yarim göz göre göre gidiyor Ne olur yardım et kuluna icim yanıyor Yüregim kanıyor Bir hata yaptım istemeden seni kaybettim Dönmesende melek yüzlüm yine beklerim [/B] |
İbrahim Erkal...........Gönül..........
|
[B]sabah haberleri[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:59. |
|