![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Yok abi, ozanlık benim neyime
Selam olsun, ozan Sandalli beyime:) Yeterki saygı duyulsun emeğime Bayramda evleriniz bereket dolsun...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;464626]
[B]Yok abi, ozanlık benim neyime[/B] [B]Selam olsun, ozan Sandalli beyime:)[/B] [B]Yeterki saygı duyulsun emeğime[/B] [B]Bayramda evleriniz bereket dolsun...[/B][/QUOTE] İltifat değil bunlar hepsi gerçek Sandallı, kronik, Hazan gelecek Boynuz kulağı elbet geçecek Ozanlar hergününüz bayram olsun :) |
[B]Arif ozanım bunları senden duymak güzel
Ozanlarımızın hepsi benim için çok özel Sayısaldam anlamam, alanım sözel:) Bayramda neşeniz bol olsun...[/B] |
Dökülür dilinden ozanın sözü,
Harama hiç bakmaz o nurlu gözü, Çalınsın susmasın, aşığın sazı, Coştursun vatanı bir baştan başa. |
[B]Hasan abi çiftçidir, var eşeği kazı:)
Yüreğinden geliyor yazdığı yazı Gidemedik eve, geçirdik bu yazı Yiğidi muhtaç etmişler bir tabak aşa...[/B] |
[B]Metin genç yaşında olmuşsun usta,
Boyuna bosuna güzeller hasta, Oturur erenler, kuru bir posta, Yine de mutludur,saz ile sözle. [/B] |
[B]Ustam sizlersiniz, can verilir öyle başa
Güzellere yaklaşılmıyor ellerinde var maşa:D Düşman ayağa bakar, dost ise başa Görüyoruz koca dünyayı bir çift gözle...[/B] |
Metin eklemişsin yeni bir resim,
Sana hayran kalmış büyük bir kesim, Eşeğe bağırdım kısıldı sesim, Kusuruma bakma duymazsan beni. |
[B]Hasan abi eşeğe bağırıp çağırma
Binerken hayvana semer vurma Sesin çıkmasa bile senuğraşma Duymasamda anlarım ben seni;)...[/B] |
Bir çiftlik kurayım, dolaşsın atım,
Denizlerde yüzsün, sandalim, yatım, Ucuza alıpta, pahalı satam, Eşekten altınlar kazansam diyom |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:27. |
|