![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]D. Ali Erzincanlı UHUD[/B]
|
Gülben Ergen - Bir Şans Daha
sevmelere özenecek kadar olmasada çok iyi biriydin aşka akıl verdirmek konusunda bir kaç adım geriydin çok ilgiden şımarır kadrimi kıymetimi bilmezdin yamacına sokulmamak daha iyisin uzaktan da güzeldin bir kere şansımızı denedik üzgünüm ama haklı bile çıkamıyorsun mutluluk için kurduğum hayaller hala cebimde malesef içinde artık sen yoksun bir şans daha istiyorsunda bence ben dönmem geriye zaten hayat güzel ne bugün ne yarın harcanır mı senle bir müddet kayboL deneyelim sensizlik nasıl gelicek düzelirsen göz önünde bulundururum nasipse kısmetse |
[B][I]Emi[/I][/B]
[B][/B] [B][I]Sende sev ama sevilme[/I][/B] [B][I]Ask acisi cek ben gibi[/I][/B] [B][I]Cok özle ama kavusma[/I][/B] [B][I]Kavusamadigin gibi[/I][/B] [B][I]Seninde yüregin yansin[/I][/B] [B][I]Baska ellerde mum gibi[/I][/B] [B][I]Caresizlik ayrilmasin[/I][/B] [B][I]Kapinda köle gibi[/I][/B] [B][I]Seninde kalbini calsin [/I][/B] [B][I]Baskalari mal gibi[/I][/B] [B][I]Sevdan yüreginde kalsin[/I][/B] [B][I]Gizli bir Günah gibi[/I][/B] [B][I]Geri dönme istememki[/I][/B] [B][I]Ben eski ben degilimki[/I][/B] [B][I]Hayat öyle bir oyunki[/I][/B] [B][I]Ne rolü var ne sahnesi[/I][/B] [B][I]Sende mutlu olma emi[/I][/B] [B][I]Sende sev sevilme emi[/I][/B] [B][I]Askta hep Askla yanildim[/I][/B] [B][I]Sevdim hic sevmemis gibi[/I][/B] [B][I]Sen kirdin ben tamir ettim[/I][/B] [B][I]Sanki ustaymisim gibi[/I][/B] [B][I]Kimse üstüne almasin[/I][/B] [B][I]Bu sözlerim sevgiliye[/I][/B] [B][I]O öyle bir sevgilidir[/I][/B] [B][I]Ettigini iyi bilir[/I][/B] [B][I]Ah larim beddua degil[/I][/B] [B][I]Anlasilabilmek icin[/I][/B] [B][I]Sevmek sevilmek öyle zor[/I][/B] [B][I]Birine alisan icin[/I][/B] [B][I].........................................[/I][/B] [B][I].........................................[/I][/B] [B][I].....................................[/I][/B] [B][I]...........................................[/I][/B] [B][/B] [B][I]Yildiz Tilbe [/I][/B] |
[B]Mustafa Cihat Amenna[/B]
|
[QUOTE=GuNaY;462165][B]Manu Chao - Rumba De Barcelona[/B][/QUOTE]
[B]Ben de...[/B]....................... |
[B]İSTANBUL ' u...[/B]
[QUOTE=metin 0758;462442][B]Ben de...[/B].......................[/QUOTE] [B]Kopuyormusun :D[/B] |
[B]"Whiηe uρ" veya "ay papi ay papiculo"yu dinlesem o zaman de "kopuyor musun?" diye :)
Ama o Barcelona'nın marşı ve öyle kopulacak bir müzik de değil:)[/B] |
[QUOTE=metin 0758;462444][B]"Whiηe uρ" veya "ay papi ay papiculo"yu dinlesem o zaman de "kopuyor musun?" diye :)
Ama o Barcelona'nın marşı ve öyle kopulacak bir müzik de değil:)[/B][/QUOTE] [B]Eyle deme şimdi bu şarkıda Katalan milli marşı sayılır :D Neden kopulmasın :p[/B] |
[QUOTE=GuNaY;462445][B]Eyle deme şimdi bu şarkıda Katalan milli marşı sayılır :D
Neden kopulmasın :p[/B][/QUOTE] [B]Demek Katalunya'nın marşı, ben Barça'nın marşı sanıyordum fark etmez ama... NOT: "Katalunya İspanya değildir..!":D diyorlar ama o bölgenin takımları Laliga'da oynuyor:)ve yılda ya bir yada iki milli maç yapıyorlar... [/B] |
[B][COLOR=darkorange]kuş sesleri ...[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:41. |
|