![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;464643]Bir çiftlik kurayım, dolaşsın atım,
Denizlerde yüzsün, sandalim, yatım, Ucuza alıpta, pahalı satam, Eşekten altınlar kazansam diyom[/QUOTE] [B]İyi diyon:) hoş diyon da:D Sen bazen abi uçuyon diyom Denizlere, çiftliklere gidiyon Nolacak senin halin bilmiyom:)...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;464645][B]İyi diyon:) hoş diyon da:D
Sen bazen abi uçuyon diyom Denizlere, çiftliklere gidiyon Nolacak senin halin bilmiyom:)...[/B][/QUOTE] Eşeğim doğursa üç tane sıpa, İneklerim her yıl buzağı yapa, Paralar altınlar sığmasa kaba, O zaman görürsün kim uçuyormus. :D |
[QUOTE=sandalli;464646]Eşeğim doğursa üç tane sıpa,
İneklerim her yıl buzağı yapa, Paralar altınlar sığmasa kaba, O zaman görürsün kim uçuyormus. :D[/QUOTE] [B]İnşallah eşeğin sıpa doğurur:) Sarı yengede hamur yoğurur Sen de hamurları ekmek yaparsın Götürür fırın olmayan yerlerde satarsın:)...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;464647][B]İnşallah eşeğin sıpa doğurur:)
Sarı yengede hamur yoğurur Sen de hamurları ekmek yaparsın Götürür fırın olmayan yerlerde satarsın:)...[/B][/QUOTE] Ekmekleri satıp yaparım para, O kadar parayla sarılır yara, Kimseler süremez alnıma kara, Para bende ise dayıda benim. |
[QUOTE=sandalli;464648]Ekmekleri satıp yaparım para,
O kadar parayla sarılır yara, Kimseler süremez alnıma kara, Para bende ise dayıda benim.[/QUOTE] aşık olana neylesin para ak olan alna neylesin kara aşık olan canını maşuğa sata parayı sevene sevgim olmaz benim |
dostlar bugün gördüm kötü bir rüya
annem ölüyormus güya kalkar kalkmaz anlattim akan suya en kötüsü de gecmedi etkisi hala :( |
[QUOTE=sandalli;464648]Ekmekleri satıp yaparım para,
O kadar parayla sarılır yara, Kimseler süremez alnıma kara, Para bende ise dayıda benim.[/QUOTE] [B] Senin alnına kimse süremez kara Dayı olunca gelirsin artık bura:) Sen köşeyi dön. Metin fukara:D Para sendeyse, karizma bende:)...[/B] |
[B][I]Ozanlar nedense sessiz bu gece,
Tutulmuş nefesler, çıkmıyor hece, Gelse de dostlarım olsa eğlence, Canın olmadığı bağı neyleyim. [/I][/B] |
[B]Hasan abi eşeğini almış yarıştırır
Cley'in yarışması ortalığı karıştırır Metin ozan ödül nedir araştırır Jurisi Cley olan yarışmayı neyleyim:)...[/B] |
[B]ozanları özlemişim ben bugün
gelselerde bayramlaşsak top yekün tüm doslara selam olsun bak bugün gelenim yok gidenim yok neyleyim[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:21. |
|