Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

ismail 58 24.10.2009 16:55

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

arkadaşlar görüşünüzdür yazında,
lütfen şu kendi iradeleriyle hür oy kullanamıyorlar söylemini bırakın bu söylem bana hezeyan gibi geliyor.
lütfen bu söylemi bırakın.

betüs58 24.10.2009 17:05

herkes herkesin kalbini kirioo ne anladimm ben bundan:(.......

doğan bulut 24.10.2009 17:08

[QUOTE=betüs58;474982]herkes herkesin kalbini kirioo ne anladimm ben bundan:(.......[/QUOTE]

betüş zaten sen neden ne anladığını ben anlamadımki

ismail 58 24.10.2009 17:09

[QUOTE=betüs58;474982]herkes herkesin kalbini kirioo ne anladimm ben bundan:(.......[/QUOTE]

EGER SÖZÜNÜZ BANA İSE BEN KALP KIRMAMAYA ÇOK DİKKAT EDERİM.
SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDIYSADA DEFALARCA ÖZÜR DİLERM.

sandalli 24.10.2009 17:12

[QUOTE=ismail 58;474987]EGER SÖZÜNÜZ BANA İSE BEN KALP KIRMAMAYA ÇOK DİKKAT EDERİM.
SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDIYSADA DEFALARCA ÖZÜR DİLERM.[/QUOTE]

Ismail bey sizin gibi üyeler bas tacimiz, Betüs bence sizi kastetmedi. Saygilarimla.

doğan bulut 24.10.2009 17:13

[QUOTE=ismail 58;474971]arkadaşlar görüşünüzdür yazında,
lütfen şu kendi iradeleriyle hür oy kullanamıyorlar söylemini bırakın bu söylem bana hezeyan gibi geliyor.
lütfen bu söylemi bırakın.[/QUOTE]

bunu dünya biliyo ya yalanmı söylüyorum yani onda hezeyen duyacak birşey göremiyorum ama hezeyan duyulacak görüntüler zaten bir haftadır televizyonlar gösteriyo hezeyan duyacaksak eğer ondan duyalım zaten görünen görüntüler benim sözlerimi doğruluyor bunu 10 yaşındaki çocuğa sor oda bilir

ismail 58 24.10.2009 17:17

teşekkür ederim varolun.
benim yorumumun altına böyle yazıldığı için ben üzerime alındım ve açıklama yazma gereği duydum.

sizlerde benim memleketimden uzakta, hasret gidermeme yardımcı olan yegane hemşerilerimsiniz.

saygı ve selamlarımla.

ismail 58 24.10.2009 17:21

[QUOTE=doğan bulut;474996]bunu dünya biliyo ya yalanmı söylüyorum yani onda hezeyen duyacak birşey göremiyorum ama hezeyan duyulacak görüntüler zaten bir haftadır televizyonlar gösteriyo hezeyan duyacaksak eğer ondan duyalım zaten görünen görüntüler benim sözlerimi doğruluyor bunu 10 yaşındaki çocuğa sor oda bilir[/QUOTE]

şu şöyle dedi, bu böyle dedi diyerek
konuyu tartışma boyutuna getirmek istemem asla.
ama şunu bilin ki,
herkes hür iradesi yanında sandık başında sevinç çığlıkları ve zafer işaretleriyle oy kullanıyorlar buralarda.

goramaz 24.10.2009 17:27

doğan bulut, evet doğru bazı küçük yerlerde seçime pkk nın parmağı karışıyor.. bu durumda bile koskoca devletin zaafı yok mu ..koskoca Türkiye Cumhuriyeti seçimde isterse Türkiyenin en güneydoğu ucu olsun orada seçimlerde varlık göstermesi gerekmez mi?

doğan bulut 24.10.2009 17:30

[QUOTE=ismail 58;475006]şu şöyle dedi, bu böyle dedi diyerek
konuyu tartışma boyutuna getirmek istemem asla.
ama şunu bilin ki,
herkes hür iradesi yanında sandık başında sevinç çığlıkları ve zafer işaretleriyle oy kullanıyorlar buralarda.[/QUOTE]

daha nemutlu öyleyse sen güney doğunun neresinde görev yapıyorsun bilmiyorumda doğrudur zafer işaretini çoğu zaman yaparlar ama başka amaçla hepsini demiyorum birkısmı bu benim şahsi görüşümdür bunuda belirtmekde yarar var

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:19.