![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Saz ile sözüne olmuyor doyum,
Sizinlerle yazışmak en güzel huyum, Burnumda tütüyor vatanım, köyüm, Gurbette yaşamak zor be sevgili. |
sivaBURs diliyor iyi uykular
Anlamsız geliyor sahte duygular Kaybettim dengemi elinde yular İster bırak ister yor be sevgili |
Hayatın anlamı dilinde gizli,
Sandalli hayranin ey ela gözlü, Bir dügün yapalım zurnalı, sazlı, Olmuşsun yürekte bir be sevgili. |
Kronik bakiyor bize el gibi,
Gözlerden akiyor yaslar sel gibi, Ortamimiz burda dostlar gül gibi, Sizler de katilin söze kardesim. |
[B]sandallı döktürmüş yine bu gece
ozan bulamamış kendi kanımca çarpışalım bugün akşam olunca bulur isen beni ara sevgili[/B] |
Yine gam yükünün kervanı geçmiş
Ozanlar kendilerine bir yol çizmiş Deli gönül de hiç söz dinlemezmiş Kel başa şimşir tarak olsa ne olur :D |
[B]ozan değilimki bişey yazayım
tırnağım yokki kel başımı kaşıyım arif abinin halını hatırını sorayım bugün çabuk akşam olsa ne olur[/B] |
[QUOTE=Salim58;466098]
[B]ozan değilimki bişey yazayım [/B] [B]tırnağım yokki kel başımı kaşıyım[/B] [B]arif abinin halını hatırını sorayım[/B] [B]bugün çabuk akşam olsa ne olur[/B][/QUOTE] Ozanım demekle ozan olunmaz Sanmaki hileden kimse anlamaz Salim ozan seni kimse yakalayamaz Trafik kurallarına uysak ne olur :D |
[QUOTE=arifcoskun;466099]Ozanım demekle ozan olunmaz
Sanmaki hileden kimse anlamaz Salim ozan seni kimse yakalayamaz Trafik kurallarına uysak ne olur :D[/QUOTE] Bende bu kabilyet niye yok? Hala ilham gelir diye bekliyorum, ama yok,yok iste:) |
[QUOTE=arifcoskun;466099]Ozanım demekle ozan olunmaz
Sanmaki hileden kimse anlamaz Salim ozan seni kimse yakalayamaz Trafik kurallarına uysak ne olur :D[/QUOTE] [B]gör ozanın hasını duy salimin sesini sivasın soğuk ayazını ah bi görsek ne olur[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:20. |
|