![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ne oldu buyıl büyü bozuldu
Yiğido sanki şöhrete doydu Bitmesin yiğidonun umudu Bir kurtaran gelse olmazmı ? |
[B][I]Hasan abi yazmış bir şiir
Aşığın halini en iyi O bilir Uyağı kafiyeyi gene O bilir Kafiyesiz şiiri yazma istemem:)...[/I][/B] |
[B][I]GÜNAYDIN her seher açan al gülüm,
GÜNAYDIN visale yürünen yolum, GÜNAYDIN ağzımda en tatlı dilim, Mukaddes üç harfli hecem GÜNAYDIN GÜNAYDIN vatanım kentim bucağım GÜNAYDIN şefkatli ana kucağım GÜNAYDIN sevgiyle yanan ocağım Sevdamı tüttüren bacam GÜNAYDIN [/I][/B] |
Kafiye, heceyi dizeriz söze,
Güzeli görünce bakarım göze, Teşekkür ederim Yıldırım size, Salim´i unutup yakma istersen. |
[B]ne söz diziliyor nede kelime
kalemim kırıldı yazmıyor yine sivasım üzüyor bizleri gine metinsiz destek olmak istemem[/B] |
[B]Unuturmuyum hiç Salim'i Arif'i
Kronik'ten alırım yemek tarifi Bu diyarda senin gibi herifi:) Buldum, kaybetmek istemem...[/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;466393][B]Unuturmuyum hiç Salim'i Arif'i
Kronik'ten alırım yemek tarifi Bu diyarda senin gibi herifi:) Buldum, kaybetmek istemem...[/B][/QUOTE] [B]metin idi olmuş artık yıldırım okuyunda sizde biraz çıldırın:D yazın biraz nolur beni güldürün artık memlekete dönmek istemem:)[/B] |
Arif abi bu alemde birinci,
Şözlerinden döker yazıya inci, Kronik pişirsin eti, pirinci, Salim hepini kapma istersen. |
Yıldırım nicki de yakışmış sana,
Türk soyundan gelip benzersin hana, İyi bir dost oldun kardeşsin bana, Saz ile sohbetten bıkma istersen. |
[QUOTE=sandalli;466395]Arif abi bu alemde birinci,
Şözlerinden döker yazıya inci, Kronik pişirsin eti, pirinci, Salim hepini kapma istersen.[/QUOTE] [B]okadar aç gözlü yapmayın beni sakın kızma nolur darılma emi zaten kalmışım bak kemikle deri sende soframızda bulun istersen [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:16. |
|