![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=OSMAN ECE;593106]aşık diyarinin altmıştır yaşı
tertten kurtulmuyor başı ömrümde giymedim kutnu kumaşı belime bağladığım şal neye yarar[/QUOTE] binayı tutacak sağlam bir temel aşık sefilim yaş olmuş kemal ölünce lazım salih bir amel geçmez akce para pul neye yarar |
misafir perversin ulaş yapalı
düğününe toyuna kurban olduğum yüreğim yanar senden kopalı sülalesine soyuna kurban olduğum |
içimde yatıyor büyük anısı
kimler geldi geçti varmı kanısı zengin mutvağı boldur menüsü taze demli çayına kurban olduğum |
hayalin hatıra bugünüm dünüm
saymakla bitmez sendeki anım şimdi gurbette zehir oldu günüm haftasına ayına gurban olduğum |
arısı bal yapar petekte sırlı
poyrazı sert eser dağlar karlı insanı dürüsttür namuslu arlı bayanına bayına kurban olduğum |
topraktan evler bulunmaz katlar
bahar geldiğinde yeşerir otlar harmanlarda yayılır başı boş atlar yılkısına tayına kurban olduğum |
aşık sefilim uzaktan bakar
hasretin benim sinemi yakar her bir dereden çağlayıp akar soğuk suyuna kurban olduğum |
verimli arazin yaylalar sulak
diyarim yaşlandı duymuyor kulak canımı köyümde alsın can alıcı melek ağlanan ağıda oyuna kurban olduğum |
[B][COLOR="DarkRed"][I]Vatanin her kösesinde Ayri bir Güzellik
Dünyalari verseler, vermem CENNET TÜRKIYEMI Tasina topragina kurban oldugum... Cansin, Canimsin Güzel memleketim..[/I][/COLOR][/B] |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;593765]aşık sefilim uzaktan bakar
hasretin benim sinemi yakar her bir dereden çağlayıp akar soğuk suyuna kurban olduğum[/QUOTE] saygıdeğer kardeşim karacalara balığa gittiğim zaman hem sizin hemde osman beyin yerine köyünüzün suyunu kana içip size itaf edeceğim inşallah |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:43. |