![]() |
|
Cevap: Ömer in yeri
BAK GIDEN KISI SENI BITMIS HALDE GÖRSE NE DÜSÜNÜNÜR ??? SU BAK NE HALDE IYI KI BIRAKMISIM DER ......
AMA SENI DIMDIK AYAKTA GÖRÜGÜNDE VAY BE NE KACIRMISIM DER .... ONUN ICIN GIDEN KISININ INADINA SAPASAGLAM AYAKTA DUR .... |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[B][COLOR="Navy"]hadi banada müsade size hayırlı geceler allaha emanet olun hepiniz benim aplam bacım kardeşimsiniz sizleri çok seviyorum [/COLOR][/B]
|
İyi geceler Sevda görüşmek üzere...
|
[COLOR="Red"][B]Iyi geceler Gonul abla,
herkese iyi aksamlar, allaha emanet olun[/B][/COLOR] |
Haramanı geçirdik girdik bak kışa,
Gurbette geliyor açılar başa, Açırım gözümden dökülen yaşa, Bir güzel yaşımı sele çevirdi. |
Sanada İyi Geceler aplam...
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;508918][B][COLOR="Navy"]apla bana diyosun ama kendin evleniyosun adil değil bu bence ağlamak istiyorum:([/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kerimcim ben 16 sene bekledim cocuklar büyüdü ehh artik zamanimda geldi yalnizlik Allaha mahsustursenin yaslarinda olsaydim bekar asla evlenmezdim:) agrisiz asim kaygisiz basim olurdu:):D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][I][COLOR="Navy"] Giderim
Varımı, yoğumu satıp üç pula, Terkedip sılamı yare giderim, Bir sabah erkenden düşerim yola, Kendi isteğimle nara giderim. Yıkarım önüme çıkarsa engel, Yar haber göndermiş ne olur dön gel, Yoluma duramaz ne yağmur ne sel, Aşkı yaşadığım yere giderim. Aşarım kuş gibi dağları taşı, Ağlamış cananım akıtmış yaşı, İsterse uğruna veririm başı, Yüreğimi yakan kora giderim. Yanına ulaşsam veririm canı, Gülistana dönmüş cananın yanı, Akıtıp uğruna yaş ile kanı, Kolaylardan kaçıp zora giderim. Yarin güzel gözü ela bakıyor, Bir canım deyişi yürek yakıyor, Aşka engel olmaz bendin yıkıyor, İçimde yaşıyan vara giderim. Aşkların ateşi içime düşsün, Yürek o ateşte yeniden pişsin, Bedenim yorulsun, aklım da şaşsın, Yine de ah ile zara giderim Aşık Siyahi´nin budur emeli, Gözümden gitmiyor o gül cemali, Olsam bile aşkın kambur hamalı, Terkedip çokları bire giderim Hasan Ilter[/COLOR][/I][/B] |
Aplama bak benım Serçemle ugraşıyor...:):):)
|
[QUOTE=gönlüm58;508951]Aplama bak benım Serçemle ugraşıyor...:):):)[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]onun derdi cok sanirim:)kizlarda buradan yavas yavas ayrilinca bana takiliyor:):D bizlerin yasina gelirse insallah sorarim ben ona :):D[/B][/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:56. |
|