![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]hiç ozan gelmemiş geceden beri
küstülermi yoksa bana affetse biri dertli gönüllere okun fermanı acep bu duruşlar nereye şimdi[/B] |
Bu gidişle bizler yutarız hep hap,
Ozanlar küsmüşler bellidir sebep, Ismarla siteye bu akşam kebap, Hani ya verdiğin söz nerde şimdi. |
[QUOTE=sandalli;467632]Bu gidişle bizler yutarız hep hap,
Ozanlar küsmüşler bellidir sebep, Ismarla siteye bu akşam kebap, Hani ya verdiğin söz nerde şimdi.[/QUOTE] [B]niye küsmüşlerki gelmezler neden gelin konuşalım hep güzel dilden başçeden topladığım o güzel gülden hani ya doslarım nerede şimdi[/B] |
Acıkmış karınlar yoktur yemeği,
Boşa mı çıkacak ozan emeği, Kovalamak gerek burdan dönegi, Aşıklar çalmıyor saz nerde şimdi. |
Nedir bu ayaz nedir bu don
Bülbül ol gül dalına kon Faturalar olmuş artık naylon Bekliyoruz ozanlar yazsın artık |
[QUOTE=arifcoskun;467745]Nedir bu ayaz nedir bu don
Bülbül ol gül dalına kon Faturalar olmuş artık naylon Bekliyoruz ozanlar yazsın artık[/QUOTE] [B]söyle ozanım söyle kelimeler gelir dile birgün konuşmassam bile gelir ozanlarda birazdan artık[/B] |
Başımdan gitmiyor aşkın dertleri,
Buyursun gelsinler, Sivas mertleri, Özlemle anılır yiğit yurtları, Karla kaplı dağlar, öz nerde şimdi. |
Yazları yağmurda kışın da karda
Bir dostu beklersin olunca darda İçimde biriken özlemim var da Yürek coşkun çağlar söz nerde şimdi |
Hoş geldin gardaşım sefa getirdin,
Gönül bahçemizde güller bitirdin, Dertleri kederi aldın götürdün, Sözümüz burada saz nerde simdi. |
Hoş bulduk üstadım varlığın canmış
Bir mektup bekledim köşesi yanmış Bu gönül hasrete nasıl dayanmış Gözüm seni arar iz nerde kaldı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:24. |
|