![]() |
|
Cevap: Ömer in yeri
[COLOR=red][I][B]Yol veremedim son veremedim
Yaptıklarına dur diyemedim Çare yok dedi buaşka bilim Seni varmanın felsefesini anlat Sıcak tenine dokunamadım Yanına bile sokulamadım Tarafından okunamadım Seni sarmanın felsefesini anlat Asabiyetten tırlatıyorum Aklımı baştan fırlatıyorum Çok uzattın zannediyorum Seni öpmenin felsefesini anlat Arzularımı dindiremedim Şu ateşimi söndüremedim Çare yok dedi bu aşka bilim Sana varmanın felsefesini anlat[/B][/I][/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][I][B]Hakan Peker.............................................. [/B][/I][/COLOR] [QUOTE=altuntas58;509019][B]Selam arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun[/B][/QUOTE [B][I][COLOR=red]Hosgeldin abi, nasilsin..............?[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=Sivaslisandy-58;509020]sorma 12 saat is birde ev ve dahasi buraya takiliyorum kac saat uyuyacagim ben!?:):D:D
hadi bakalim ikinizden biri benim islere gidecek yarin :D:D[/QUOTE] Serçem o degilde enişte gelince bu kadar sık görüşemeyiz,tadını çıkaralım canım yaaa... |
Cevap: Ömer in yeri
AS HOGELDIN ALTUNTAS ABI BUYUR SENDE KATIL ..
|
tesekkür edrim gönlümm ve sandy
nickim den usanmıştım gurbet gurbet ne yaaa amaaaan attım gitti sandy benim çocuklar var kendi işimi anca yetiştiriyorum gönlüm gelsiin olurmu yarın posatarım aps ilee..........insallah:) [QUOTE=gönlüm58;509025]Serçem o degilde enişte gelince bu kadar sık görüşemeyiz,tadını çıkaralım canım yaaa...[/QUOTE] bencede sercem tadını çıkar eniştegelirse böyle sık sık görüşemeyizz :confused: |
[QUOTE=HasreT;509026]tesekkür edrim gönlümm ve sandy
nickim den usanmıştım gurbet gurbet ne yaaa amaaaan attım gitti sandy benim çocuklar var kendi işimi anca yetiştiriyorum gönlüm gelsiin olurmu yarın posatarım aps ilee..........insallah:) Nick açılımı iyi gelir Kuşum... |
Nick açılımı iyi gelir Kuşum...[/QUOTE]
demiii........:) |
Hasret sen yenisin galiba.
|
[QUOTE=gönlüm58;509025]Serçem o degilde enişte gelince bu kadar sık görüşemeyiz,tadını çıkaralım canım yaaa...[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]evet gönlüm bak haklisin bilemiyorum ama uzun bir süre olacak bu ayrilik:):D ama haberlerinizi bekliyorum en azindan özelde bilidirin:):D bende günde bir kere girip burdaki gelismeleri yazacagim tamammi hasret sende:):D[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=sandalli;509032]Hasret sen yenisin galiba.[/QUOTE]
heeee abi bugün üye oldumm daa |
[QUOTE=sandalli;509032]Hasret sen yenisin galiba.[/QUOTE]
yok topikimizin gurbet kusu nickini degistirmis:):D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:30. |
|