![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Burada dostluktan silinmez izler,
Yazılsın şiirler söylensin sözler, Sandalli sizlerin yolunu gözler, Ozanın verdiği haz nerde kaldı. |
Her nefes alışta sevgi soluna
Yeter ki dost girsin onun koluna sivaBURs kurbandır dostun yoluna Bakın herkes geldi laz nerde kaldı :) |
[B][COLOR=darkorange]beni çağırmışsınız duydumda geldim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bu aralar sizleri pek ihmal ettim ilham gelmiyor , galiba tekledim birinci dörtlüğ yazdım da ikinci nerede kaldı [/COLOR][/B] |
[B]günaydın ozanlar diyeyim size
biraz dokunaklı vurayım saza yollar çok tozludur basmayın gaza bakın salim geldi söz nerde kaldı[/B] |
[QUOTE=Salim58;467965][B]günaydın ozanlar diyeyim size[/B]
[B]biraz dokunaklı vurayım saza[/B] [B]yollar çok tozludur basmayın gaza[/B] [B]bakın salim geldi söz nerde kaldı[/B][/QUOTE] Kimi gün inatla naza çekilen Kimi gün telinden dertler dökülen Kimi gün hüzünle boynu bükülen Bir sazımdan başka neyim var benim |
[B]barikat dayım neden gelmezki
ne haldesin diye birgün sormazki parasımı yok bi hediye almazki bir dayımdan başka neyim var benim[/B] |
Efkarlandım yine yaktım sigara
Dışarı çıkıp işe verdim ara Cebimde var Allah'a şükür para Hediye alacak dayım nerde kaldı :) |
[QUOTE=barikat58;468020]Efkarlandım yine yaktım sigara
Dışarı çıkıp işe verdim ara Cebimde var Allah'a şükür para Hediye alacak dayım nerde kaldı :)[/QUOTE] [B]yaktınsa cigara üfle bu yana fazla çalışıpta kaytaranlara cebinde varmış birazcık para dayın çok yoruldu iş başa kaldı[/B] |
Ozanlar ne oldu benzinmi bitti
Bu ayrılık artık canıma yetti Gök gürledi kara yel mi esti Yoksa ozanlar pesmi etti:) |
Yüreklerin sonsuz sevgisidir, şiir
Coşkularımızın zirvesidir, şiir Gönüllerin açan gülşenidir, şiir Gizemlerin en derinindedir, şiir. _____Nağmelerin eşsiz tınısıdır, şiir _____Kalplerimizin çarpıntısıdır, şiir _____Duygularımızın sultanıdır, şiir _____Güzelliğin doyumsuz tadıdır, şiir. Zamanların içinde bir andır, şiir Hayallerimizin ilhamıdır, şiir Gözyaşlarımızın pınarıdır, şiir Sevgiye vurulan prangadır, şiir. _____Bedenlerden çok uzaklardadır, şiir _____Hasretlerin tam ortasındadır, şiir _____Acının dağlayan ağıtıdır, şiir _____Sevginin yüce ihtişamıdır, şiir. Mekanların en yükseğindedir, şiir İyiliklerle hep iç içedir, şiir Dudakların tatlı gülüşüdür, şiir Sevdaların hüzün türküsüdür, şiir. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:53. |
|