![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;593784]saygıdeğer kardeşim karacalara balığa gittiğim zaman hem sizin hemde osman beyin yerine köyünüzün suyunu kana içip size itaf edeceğim inşallah[/QUOTE]
bu aşıkların biri annem biri pederim ilgi alakanıza çok teşekkür ederim acizane bende oğul peşlerineden giderim onların ben varlığına kurban olurum |
[QUOTE=ece4858;593787]bu aşıkların biri annem biri pederim
ilgi alakanıza çok teşekkür ederim acizane bende oğul peşlerineden giderim onların ben varlığına kurban olurum[/QUOTE] sevgili kardeşim allah anana ve babana bağışlasın yolun açık olsun o soğuk sulardan senin içinde içerim |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;593790]sevgili kardeşim allah anana ve babana bağışlasın yolun açık olsun o soğuk sulardan senin içinde içerim[/QUOTE]
iki resim güzel yakışmış köşeye biri atamız birisi ise paşamız kurtardılar vatanı boğdu nşeye biri atamız birisi ise paşamız |
[QUOTE=ece4858;593813]iki resim güzel yakışmış köşeye
biri atamız birisi ise paşamız kurtardılar vatanı boğdu nşeye biri atamız birisi ise paşamız[/QUOTE] evet oğul onlar iki kahraman paşa bütün avrupayı asyayı getirdiler tuşa gazi mustafa kemal denmedi boşa biri kahraman atamız birisi inönü |
Canlarından evla tutarlar yurdu,
Gelen geçen herkes sizleri sordu, Gönlümde bu iki ozan taht kurdu, Birisi Diyarı, biri sivasburs. |
Unutamam onlarla geçen o dünü,
Aydın ederlerdi en kara günü, Gidişleri bana şaşırttı yönü, Birisi Diyari, biri sivaburs. |
ozanlar sitesinden açtı arayı
aradım bulamadım ora burayı ikisi gönlümde kurdu sarayı biri siva burs birisi de siyahi |
[QUOTE=sandalli;593841]Unutamam onlarla geçen o dünü,
Aydın ederlerdi en kara günü, Gidişleri bana şaşırttı yönü, Birisi Diyari, biri sivaburs.[/QUOTE] sayın sandallı bire bir görüşüyorsanız sivapurs ustayı o güzel insanı ikna edebilirsiniz lütfen sayın diyari ve tüm ozanlar bu yolu bir denesinler sevgili ozanımızın son yorumu beni hem çok üzdü hemde duygulandırdı böyle buruk ayrılması hiç hoş olmadı |
[QUOTE=OSMAN ECE;593842]ozanlar sitesinden açtı arayı
aradım bulamadım ora burayı ikisi gönlümde kurdu sarayı biri siva burs birisi de siyahi[/QUOTE] Diyari dediğim bir büyük usta, Selam edin benden sivaburs dosta, Onlar küstü beni ettiler hasta, Birisi Diyari, biri sivaburs. |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;593843]sayın sandallı bire bir görüşüyorsanız sivapurs ustayı o güzel insanı ikna edebilirsiniz lütfen sayın diyari ve tüm ozanlar bu yolu bir denesinler sevgili ozanımızın son yorumu beni hem çok üzdü hemde duygulandırdı böyle buruk ayrılması hiç hoş olmadı[/QUOTE]
Birebir görüşemiyorum ama gördüğüm edebiyat sayfaları var oradan ulaşmaya çalışacağım inşaallah. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:53. |