![]() |
Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[B]alüüü ne oliiii :rolleyes:
boraaaa hazirligini yaptin mi mac icin fotograf makinani unutma :) hee birde hep kendini cekme azda fubtolculari ve maci cek :D :D[/B] |
Cevap: --->: Cevap: --->: En Uzun Topic Rekoru
[QUOTE=Sivasprensi;331374]kaderden mı kaptın sen bu cadolozlugu yahu sen demedınmı su fıncanı cevır koyda bakalım dıye;))ben bıraktım sen acıp bakacaksın ben acarsam temellı ben bakayım senın bakmanın bı manası kalırmı aaa;)))[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]olurmu hic yaaa senin falin olacak sonucda :) sen hele bi cevir su fincanini cevirmeden önce dileginide tut :) sonra cevirirken fincan kolayca tabakdan kalkdimi yoksa zorlandimi kalkarken onuda süle [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: En Uzun Topic Rekoru
[QUOTE=Sweetgirl;331379][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]olurmu hic yaaa
senin falin olacak sonucda :) sen hele bi cevir su fincanini cevirmeden önce dileginide tut :) sonra cevirirken fincan kolayca tabakdan kalkdimi yoksa zorlandimi kalkarken onuda süle [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] senın fal mal bakacagın yok ben gıdıyorum kader maca gıdemem cünkü antalyaya gıtme ıhtımalım var ıkınızede kolay gelsın delüler görüsmek üzere |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: En Uzun Topic Rekoru
[QUOTE=Sivasprensi;331382]senın fal mal bakacagın yok ben gıdıyorum
kader maca gıdemem cünkü antalyaya gıtme ıhtımalım var ıkınızede kolay gelsın delüler görüsmek üzere[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]ayip ediyon ama yaa valla bakacam bak bide yemin ediyom kahvenin icindekileri en azindan görmem lazim demi [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
HEPINIZE HAYIRLI AKSAMLAR......
|
-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[B]Arkadaşlar bu topic neden ilgi görmüyor en uzun topic bizim siteden cıksa fenamı olur???????????[/B]
|
--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
hayırlı günler dılıyorum herkese bugünde bıttı sayılır artık
|
meraba herkeze selamlar nasılsınız
|
--->: Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=basbelasi459;331978]meraba herkeze selamlar nasılsınız[/QUOTE]
ben kendı adıma ıyıyım sen nasılsın |
[QUOTE=basbelasi459;331978]meraba herkeze selamlar nasılsınız[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]mrb basbelasi :) aramiza hosgeldin gercekten basbelasimisin :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:10. |