Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

doğan bulut 24.10.2009 22:32

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

[QUOTE=Cley;475068][B]Doğan abi, Basında izlediklerine veya okuduklarına inanarak yazıyorsan yanlış yapıyorsun.[/B][/QUOTE]

hadi öyle olsun kardeşim ama haber kanalları niçin var ben merak ediyorum sizin ayriyeten habercileriniz varsa banada bildirsinlerde bende doğruları yazayım olurmu kardeşş

doğan bulut 24.10.2009 22:41

[QUOTE=Yiğiter;475065]Tv'de gördüklerine,gazetede okuduklarına göre yazılıyorsa yorumlar,okumaya değmez.Zaten gazetede yazıyor..[/QUOTE]

sen oturduğun yerde nerede alıyon haberi banada söyle bende oradan alayım güzel kardeşiiiiiim şuraya yorum yapanların çoğu gazetelerde alıntı yapıştırıyor

LaEdri 24.10.2009 22:50

[QUOTE=doğan bulut;475082]sen oturduğun yerde nerede alıyon haberi banada söyle bende oradan alayım güzel kardeşiiiiiim şuraya yorum yapanların çoğu gazetelerde alıntı yapıştırıyor[/QUOTE]

Medya birilerinin maşasıdır.Şurdakilerin çoğu beni ilgilendirmez.Ben kendim gezdim oraları,insanalrın hayatalrını az çok gördüm.Oralarda görev yapmış meslaktaşlarımı sabırla uzun uzun sıkılmadan dinledim.Doğu'da okudum.Kültürlerini öğrendim.

Medyayı takip ediyorsak bile bu sadece bir gazete ya da tv ile sınırlı kalmamalı..
Zaman gazetesini okursan PKK yarın bir gün bitiyor,diğerlerini okursan asıl PKK şimdi başlıyor.Zaman'a göre açılım,diğerilerin göre ülke elden gidiyor..Bize düşen bunalrın hepsinden,yani tüm görüşlerden haberdar olup kendi görüşümüzü oluştururken bunları da göz önünde bulundurmak.

sensetik 24.10.2009 23:27

hergün bakıyorum 1 gıdım ilerleme yok tabiri caiz ise........bu arada samanın altından ne sular akıyor biz burada birbirimizi yerken....plan tamam..açılım tamam...herşey süt liman....şak şak ta şak şak....şak şak ta şak şak...brova plan tamam, herşey süt liman....

qio 24.10.2009 23:50

30 yıllık husumetin 1 haftada bitmesini beklemek fazla lüks olmuyor mu ?
Norveç Hükümeti Dağ kadrosunun yönetimini topraklarında istemiyor diye bir haber izledim bugün , Yani şuna işaret teslim olacak dağ kadrosu yönetimine siyasi sığınma hakkı tanımıyorlar buda oluyor ki lider sıfatındaki insanların teslim olması. Sonuçta bir haber ama bununda içine doldurmak hayallerle olmuyor, senaryo haber içinde fazla ciddi iddalar gerçeklik payı dikkate alınmalı derim ben. Sabır ile Umudu buluşturmak zor olmasa ...

betüs58 25.10.2009 02:07

[QUOTE=doğan bulut;474986]betüş zaten sen neden ne anladığını ben anlamadımki[/QUOTE]

abii diyorum kii tamm herkes görüsünü bildirsin ama asip kesmessin yhaa...ayip oluo hane icabinda...bende simdik senin benim ne dedigimi anlamadigini anlamadim ama neyse...:)

betüs58 25.10.2009 02:08

[QUOTE=ismail 58;474987]EGER SÖZÜNÜZ BANA İSE BEN KALP KIRMAMAYA ÇOK DİKKAT EDERİM.
SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDIYSADA DEFALARCA ÖZÜR DİLERM.[/QUOTE]

yok abii estagfirullah ben genellestirme yaptimm yhane sakin üzerine alinmaa..eger alindiysann hakkini helal et sana demek istememistim......

doğan bulut 25.10.2009 07:05

[QUOTE=Yiğiter;475088]Medya birilerinin maşasıdır.Şurdakilerin çoğu beni ilgilendirmez.Ben kendim gezdim oraları,insanalrın hayatalrını az çok gördüm.Oralarda görev yapmış meslaktaşlarımı sabırla uzun uzun sıkılmadan dinledim.Doğu'da okudum.Kültürlerini öğrendim.

Medyayı takip ediyorsak bile bu sadece bir gazete ya da tv ile sınırlı kalmamalı..
Zaman gazetesini okursan PKK yarın bir gün bitiyor,diğerlerini okursan asıl PKK şimdi başlıyor.Zaman'a göre açılım,diğerilerin göre ülke elden gidiyor..Bize düşen bunalrın hepsinden,yani tüm görüşlerden haberdar olup kendi görüşümüzü oluştururken bunları da göz önünde bulundurmak.[/QUOTE]

tamam hocam katılıyorumda gezme şansı olmayan lar neyapmalı tabiğki medyanın her yazdığı veya her haberlere taşıdığı doğru değil her nekedar heberlerde görsekde tabiğki ortalığın durumu hakında bizde bazı ilerde bizim de yaşayan akrabalar var veya arkadaşlar var yaşantının nedenli olduğunu görüyoruz ama yinede görsel basında görülen bazı görüntülere inan mak zorundayız elbette yanlı yayın yapan kanallar var onları zaten biliyoruz açıklaman için teşekkürler

doğan bulut 25.10.2009 07:20

[QUOTE=betüs58;475159]abii diyorum kii tamm herkes görüsünü bildirsin ama asip kesmessin yhaa...ayip oluo hane icabinda...bende simdik senin benim ne dedigimi anlamadigini anlamadim ama neyse...:)[/QUOTE]

betüşüm güzel kardeşim kimse kimseyi asıp kesmez o devirleri türkiye çoktan aştı onlar eskiden kaldı bir ülkede tabiğki sağcısıda olacak solcusuda her ne olursa olsun onlar bizim insanlarımız bizim kardeşlerimiz zaten farklı görüşler olmaz ise demokrasi olmaz değilmi ama bir birimizin görüşüne saygılı olmalıyız sağ olmazsa solda olmaz ozamanda demokrasi olmaz burada herkes görüşünü yazıyor ama başkası beğenir beğenmez oda kendi görüşü saygı duymak lazım bazen dozunu kaçırıyoruz fakat oda üzerinde durulan konunun çok hasas olduğunda kaynaklanıyor tamammı canım kardeşim niyetim seni kırmak veya üzmek değil eğer üzdüysem kusura bakma bilmeden olmuştur ama hiç kimseyi kırmak istemem

Klimasuyu 25.10.2009 07:23

[B][I]Benim milletim kimi asıp, kimi keseceğini bilir..! ;)[/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:17.