![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
canım ben varım ama
çıkıyorum zaten bugün çok yogunum insallah yarına görüsürüz |
Bence akşam gelirsin bende çok yogunum evde degilim...
|
yooook akşamda gelemem yarın belki canımmmm
|
Bakıp görecegiz...:):):)
|
tamam canım hadi ben çıktım kendine iyi bakkk gönlümmmm
|
Sende canım görüşürüz...
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Bir hikaye okumuştum, anımsadığım kadar,
Eskilerde bir büyüğümüz, çarşıdan alış veriş yaparken, şekeri bir yerden çayı başka bir yerden diğer erzakları hep farklı yerlerden alırken sormuşlar yanındakiler ? "Herşey bu dükkanda var neden hepsini buradan almayıp gidip farklı yerlerden alıyosun" diye sorarlar? Derki;" Diğerleride nasiplensin siftah yapsın hepsini bir yerden almamız doğru değil" der Hasan'cığım onun gibi bırak Ömer'de siftah yapsın nasiplensin vergi veriyo kira veriyo işyeri işletiyo :D |
[QUOTE=arifcoskun;509250]Bir hikaye okumuştum, anımsadığım kadar,
Eskilerde bir büyüğümüz, çarşıdan alış veriş yaparken, şekeri bir yerden çayı başka bir yerden diğer erzakları hep farklı yerlerden alırken sormuşlar yanındakiler ? "Herşey bu dükkanda var neden hepsini buradan almayıp gidip farklı yerlerden alıyosun" diye sorarlar? Derki;" Diğerleride nasiplensin siftah yapsın hepsini bir yerden almamız doğru değil" der Hasan'cığım onun gibi bırak Ömer'de siftah yapsın nasiplensin vergi veriyo kira veriyo işyeri işletiyo :D[/QUOTE] [B]ömer kardeşimizin dükkanını buraya taşıdık abi zarar etmez artık.:)[/B] |
[B]Gecekondusunu yıkıp bu işmerkezinden bir dükkan vermiş Salim abi :)[/B]
|
[QUOTE=Salim58;509253][B]ömer kardeşimizin dükkanını buraya taşıdık abi zarar etmez artık.:)[/B][/QUOTE]
Eeee demek şirketleştiler , "Birlikten kuvvet doğar" Yürüyün be kim tutar siziiiiiiiii:D HAYIRLI İŞLERR.... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:58. |
|