![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]dertlendik yine bi akşam üstü
çok üzülüyorum hocamız küstü oturup ağlasam bende diz üstü ankarada üç puan alınırmola[/B] |
Hoca gitti ama gelecek hoca,
Yeniden tütecek Sivas´ta baca, Nasip eder Mevlam, gidersen haca, Hurma getir bize yeyip icelim. |
[B]................'GİBİYİM[/B]
[B]Soğuk olur sılamın uzun gecesi[/B] [B]Çıkarmı yürekten aşkın hevesi[/B] [B]Belki bu hayatın bir bilmecesi[/B] [B]Çamur deryasına batmış gibiyim[/B] [B][B]Uzaktır varılmaz dostun yolları[/B][/B] [B][B]Doyulmaz içmeye soğuk suları[/B][/B] [B][B]Ulaşmak istedim sıvadım kolları[/B][/B] [B][B]Güreşte sanki tuş olmuş gibiyim[/B][/B] [B]Kaptırmış kendini dünya malına[/B] [B]Parayla yaşamın doymaz tadına[/B] [B]Bir hal gelirse eğer dostun başına[/B] [B]Hazırolda bekleyen asker gibiyim [/B] [B][B]Kalp gözüyle bak etrafına[/B][/B] [B][B]İyi kulak ver dost nasihatına [/B][/B] [B][B]Sanki mahşer günü ulu divanda[/B][/B] [B][B]Çaresiz, cevapsız kalmış gibiyim[/B][/B] [B]Arif'im olurum dostun neferi[/B] [B]Çok sır saklar hayatın gizemi[/B] [B]Hayat boyunca bitmez çilesi [/B] [B]Kalbime bir ok değmiş gibiyim[/B] [B]Arif COŞKUN[/B] |
[B][COLOR=darkorange]bir ayak verin de ona göre yazak
şeytanın bacağını artık kırak kolay olsun vereceğiniz ayak yapın bana böylece iyi bir kıyak[/COLOR][/B] |
Civisi çıktı da dünya sallanır,
Yare buket buket güller yollanır, Dayısı olanlar zaten kollanır, Gariban ozana gülseniz yeter. |
İşçiyiz , köylüyüz haklıyız kazanacağız
İktidarı sallaya sallaya yıkacağız Devrimin kralını yapacağız Emperyalistleri yurt'tan kovacağız... ( Slogan gibi oldu artık idare edin :) ) |
Ne olur Ozanım inme derine
Zor görevi verme emir erine Mutlu şeyler yazsak efkar yerine Dünya üç beş günlük bilseniz yeter |
Ozanlar gelmiyor boşuna tutma
Büyük balık gibi küçüğü yutma Beyaz sayfaya yaz beni unutma Ben gitmeden önce gelseniz yeter |
Ozanim sazina, sözüne kurban,
Yazda sözlerini edelim bayram, Bakarim uzaktan hep hayran hayra, Bu garip halimi bilseniz yeter. |
Neşe dediğinin nedir ederi
Kaç para verirsek siler kederi Zaten ağlamışız doğuştan beri Şöyle oynak hava çalsanız yeter |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:06. |
|