![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=sandalli;593845]Birebir görüşemiyorum ama gördüğüm edebiyat sayfaları var oradan ulaşmaya çalışacağım inşaallah.[/QUOTE]
böyle bir değeri siteye tekrar kazndırırsanız benim gibi düşünen bir çok insan size minnettar kalacaktır saygılarımla |
[QUOTE=sandalli;593844]Diyari dediğim bir büyük usta,
Selam edin benden sivaburs dosta, Onlar küstü beni ettiler hasta, Birisi Diyari, biri sivaburs.[/QUOTE] sivaslılar neti ihya ettiler benim canıma can kattılar başım darda kalsa yettiler biri siva burs biriside siyahi |
[QUOTE=OSMAN ECE;593847]sivaslılar neti ihya ettiler
benim canıma can kattılar başım darda kalsa yettiler biri siva burs biriside siyahi[/QUOTE] Birisinin bu alemde adı var, Birisinin şeker gibi tadı var, İkisinin neşesi var, şadı var, Birisi Diyari, biri sivaburs. |
Üzmeyin onları asla kıyamam,
Yerlerine bir başkasın koyamam, Siyahi der ikisine doyamam, Birisi Diyari, biri sivaburs. |
üzdüler bu yaşlı hastayı
gelin keselim büyük pastayı diyarim bekler iki can ustayı biri siva burs bisi de siyahi |
Siz yokken akşama hüzün çöküyor.
Gönül gurbet elde boyun büküyor. Yalnızlık, hasretlik ciğer söküyor. Biri Osman ece Sandalli Sivaburs. |
gönlüm hep iyilikten yana
dönüp bakıyorumda düne üzüldüm iki gardaş cana biri siva burs birisi de siyahi |
er kişi verdiği sözden caymaz
babam üzülmeyi deymez onlar kimseye boyun eymez diyari baba siyahi siva burs |
[QUOTE=ece4858;593867]er kişi verdiği sözden caymaz
babam üzülmeyi deymez onlar kimseye boyun eymez diyari baba siyahi siva burs[/QUOTE] ogüzel yüreğin sağ olsun göğsünde kıllar ağ olsun her yanın bahçe bağ olsun hasretim güzel yüzüne oğul |
[QUOTE=OSMAN ECE;594012]ogüzel yüreğin sağ olsun
göğsünde kıllar ağ olsun her yanın bahçe bağ olsun hasretim güzel yüzüne oğul[/QUOTE] gurbetin yolları sılaya uzak kader kurmuş yoluma tuzak derdimizi böyle uzaktan yazak hasretim sobetine sözüne baba |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:06. |