Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Gümüşdere Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=213)
-   -   Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16166)

ThornaDo 29.02.2008 09:04

--->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

SeLamün ALeyküm SevgiLi gümüşdereLiLer. Anketin oLduğunu farkettim ve gümüşdereye verdim. YaLnız ben gümüşdereLi değiLim. Forumdaki her yazınızı okudum. AdisLibekir abiyi daha önceden tanıyordum. Gümüşdereyi sayenizde tanıdım. İnşaLLah bugünden sonra siteye katıLmaya devam edeceğim.

mehmetacik58 29.02.2008 09:29

HERKESE SELAMÜNALEYKÜM. HAYIRLI SABAHLAR HELALİNDEN BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM. ARKADAŞLAR BEN BİR YERE KAYBOLMADIM DERSLERİM VARDI PEK YAZAMADIM.KİTAP TOPLAMA KAMPANYASINA HERKES DESTEK VERECEĞİNİ SÖYLÜYOR BEN BUNA ÇOK MEMNUN OLDUM.KİTAPLARI NERE GÖNDERECEĞİNİZ SORUYORSUN KİTAPLAR KARGO İLE GÜMÜŞDERE İLKÖĞRETİM OKULUNA GÖNDERİLECEK OKUL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TESLİM ALINIP KÜTÜPHANE DEMİRBAŞ DEFTERİNE KAYDEDİLECEK KİM TARAFINDAN BAĞIŞ YTAPILMIŞSA ONUN İSMİ(İSTEYENLERİN) YAZILACAK. BU KAMPANYA BİR KİŞİYE MAL EDİLMEYECEK HERKESİN KATKISIYLA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLACAKTIR. DETEY İSTEYENLER BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER BEN BURAYA GÜMÜŞDERE İLKÖĞRETİM OKULUNUN TELEFON NUMARASINIDA YAZACAĞIM DİLEYEN ONLARLADA İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.

mehmetacik58 29.02.2008 09:30

OKULUN ADI: GÜMÜŞDERE İLKÖĞRETİM OKULU
OKUL MÜDÜRÜ: ADEM DENİZ
TELEFON NUMARSI:03462744190

özdemir 29.02.2008 10:11

--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

[B]evet arkadaşlar kampanya başlamıştır
gerekli bilgileride mehmet hocam vermiştir
önemli olan kimin verdiği değildir, bizim işimiz reklam değildir, bizim işimiz güzel şeyler yapıp onlarla övünmekde değildir.
bizim şiarımız sadece beldemizdeki çocuklara biraz olsun destek çıkmaktır.
inşallah bu kampanyadan sonra sayın Bekir abinin sunduğu fikir içinde düşüncelerinizi paylaşıp, neler yapacağımızı konuşabiliriz
haydi Bismillah, Rabbim utandırmasın [/B]

adislibekir 29.02.2008 10:15

Ya mehmet hocam kargoyla burdan bizim köye koli teslimi yok.İkincisi bizim burandan göndereceğimiz kitaplar bir televizyon kolisi bunu kargoyla göndermek,Astarı yüzünü geçer Otobüsle göndersek oradan teslim alamazmısınız.Olmazsa burdan arabayla gelenler oluyor mecburen onlarla göndericez.Senin dediğin şey birtane kitap olurda onu kargoya verirsin köye gönderirsin.Burda bütün arkadaşlar kitap öğrenciler için sınava hazırlanma kitapları sözlük atlas hikaye roman yardımcı kaynak kitapları Allah razı olsun herkes birşeyler getirdi.

mehmetacik58 29.02.2008 11:36

BEKİR SEN GÖNDERDE NASIL GÖNDERİRSEN GÖNDER BEN ALIRIM

abdussvs 29.02.2008 19:17

İade-i Ziyaret babında tüm kurtlapa adına İstanbul'dan öncelikle KINAŞOĞLU, ADISLIBEKİR ve ÖZDEMİR (fahrettin) Abilerime ve tüm Adıslılar'a selam saygı ve sevgiler sunarım. Allah'u Teala hepinizin Yar ve yardımcısı olsun......

serkan gulltepe 29.02.2008 19:23

herkese hayırlı aksamlar..........

adislibekir 01.03.2008 13:23

Forumda bulanan bütün Adıslılar Günaydın.

özdemir 01.03.2008 13:25

Merhabalar arkadaşlar
forum gitgide düşüşemi geçti
neden sohbet ortamına katılan sayısında düşüş var
hiç olmuyo yakışmıyo valla ;)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:00.