![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
evet böyle güzel oldu önüne gelen konu açmaz
|
sürgün cezalarıda verecekmisiniz bizlere,
dilerim adil yargılanma hakkımızı yerine eksiksiz getirirsiniz. |
[COLOR="Red"][B]herkese tekrardan hosgeldiniz[/B][/COLOR]
|
Cevap: En Uzun Topic Rekoru (SOHBET ODASI)
[QUOTE=ismail 58;509561]valla ne diyeyim bir sen eksiktin,
resmen darbe yaptın, demokrasiyle idare edemeyenler ve edilemenyenlere darbe haktır.....[/QUOTE] [B]ben her zaman vardim sadece gözetlemedeydim vakit darligi yüzünden yetkimi fazla kullanamiyordum ne oldu görüyoruz, site birbirine karisti zaten resmen forum kirliligi oldu gereksiz konular cogaldi chat girgir samata forumu degil SIVAS forumu tabiki yani sira bunlarda olmali forum oyunlar vs. ama dozunu kacirmamak gerek ben ne yaptim sitenin kalitesini geri getirmek icin el attim bu ILK ADIM daha ADIMLAR GELECEK :) beni izlemeye devam edin[/B] |
[QUOTE=KARAMELLL58;509563]evet böyle güzel oldu önüne gelen konu açmaz[/QUOTE]
""Önüne gelen dediğiniz"" bu sitenin sizin gibi benim gibi üyesi ve enaz sizin kadar siteye artı değer kattığına inanıyorum. Lütfen daha seçici olalım. |
Site yöneticilerimiz olması gerekeni yapıyorlar geç de olsa.Siteye ilk defa girsem sitenin Sivas eksenli değil Ülkücü ve Dini bir site olduğunu düşünürdüm.Alttakinin yaşını,üsttekinin burcunu,yandakinin okul nosunu,içinden geçeni,dışından geçmeyenilerin oynandığı bir site olarak düşünürdüm bir de..
|
[QUOTE=ismail 58;509576]""Önüne gelen dediğiniz"" bu sitenin sizin gibi benim gibi üyesi ve enaz sizin kadar siteye artı değer kattığına inanıyorum.
Lütfen daha seçici olalım.[/QUOTE] olabilir tartışmak istemiorum ama herkes kendine sitede açıyodu işte negüzel oldu |
[QUOTE=ismail 58;509568]sürgün cezalarıda verecekmisiniz bizlere,
dilerim adil yargılanma hakkımızı yerine eksiksiz getirirsiniz.[/QUOTE] ismail bey tam nes kafe olmuş üçü bir arada şimdiyece konu birleştirme aklınızda yoktuda ömerin yerinimi gördünüz madem birleştirecektiniz söylüyeydiniz çokmu zordu ömer beye özelden ulaşıp diye bilirdiniz daha güzel olmazmıydı |
Ayrıca bana kalsa siyasi ve dini imza ve avatarları da yasaklarım..
|
[QUOTE=Ötüken;509581]Ayrıca bana kalsa siyasi ve dini imza ve avatarları da yasaklarım..[/QUOTE]
Sırayla yapılacak... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:18. |
|