![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[QUOTE=KARAMELLL58;509563]evet böyle güzel oldu önüne gelen konu açmaz[/QUOTE]
hanım efendi madem önüne gelen site açamayacaksa neden pırofilin sağ köşeden üyenin yapması gerekenler yazılmış konu aça bilirsiniz yazıyor siteyi kuranlar yalan söylüyor ozaman değilmi |
[B][COLOR="Navy"]lütfen yapmayın bi çocuğmuz gurbetten hasret gidermek için giriyoz birbirimize kin gutmeyelim güdülecek okadar tererüst varken destek olmamız lazımken köstek olmayalım ayiret felan karıştırmayalım hayat çok kısa deymez birbirimizi kırmaya[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=doğan bulut;509580]ismail bey tam nes kafe olmuş üçü bir arada şimdiyece konu birleştirme aklınızda yoktuda ömerin yerinimi gördünüz madem birleştirecektiniz söylüyeydiniz çokmu zordu ömer beye özelden ulaşıp diye bilirdiniz daha güzel olmazmıydı[/QUOTE]
[B] dedigim gibi simdiye kadar vaktim yoktu ama daha fazlasina katlanamadim yeterince göz yummus yönetim arkadaslarim onlar sizleri düsündükleri icin birazda herseye izin vermisler ama dedigim gibi artik BEN geri geldim siteyi düzene sokacagim artik bütün islemleri yapacagim gereken topicler birlesecek veya kaldirilacaktir bilginize.....[/B] |
Cevap: En Uzun Topic Rekoru (SOHBET ODASI)
[QUOTE=SivasLady;509574][B]ben her zaman vardim
sadece gözetlemedeydim vakit darligi yüzünden yetkimi fazla kullanamiyordum ne oldu görüyoruz, site birbirine karisti zaten resmen forum kirliligi oldu gereksiz konular cogaldi chat girgir samata forumu degil SIVAS forumu tabiki yani sira bunlarda olmali forum oyunlar vs. ama dozunu kacirmamak gerek ben ne yaptim sitenin kalitesini geri getirmek icin el attim bu ILK ADIM daha ADIMLAR GELECEK :) beni izlemeye devam edin[/B][/QUOTE] taviz tavizi getirir unutmayınız. Yetkiniz de yasaklamalar cezalarda olsun, cezalarda bilgisayar başında tek ayak üerinde bekleme cezası. kirliliği önlemek içinde parmak kaldırmadan yorum yazmama gibi caydırıcı tedbirler olsun. şunu unutmayınız ki dozu kaçan her konuda müdehalenin dozuda iyi ayarlanmalı, ben ve benim gibi emin olun size destek olan bütün hemşerilerimizde sitenin eski halinden daha memnundu, bu durumu görmek için keşke izlenmek yerine izlemeyi, yetki kullanma ayrıcalığı yerine görüp değerlendirme kabiliyetlerinizi seçseydiniz.... neyse size katılmayan benim gibilere iyi seyirler....))) tabi antenin yönü değiştirilmezse..... |
[QUOTE=doğan bulut;509583]hanım efendi madem önüne gelen site açamayacaksa neden pırofilin sağ köşeden üyenin yapması gerekenler yazılmış konu aça bilirsiniz yazıyor siteyi kuranlar yalan söylüyor ozaman değilmi[/QUOTE]
bak yine abi diyorum tabi konu açabilir ama gündemde okadar önemli konularr varken niye gereksiz konular açılıyo anlamıyorum ayrıca şimdiye kadar böyle bişey yoktu son 2haftadır falan çıktı ve lütfen birbirimizi kırmayalım gereksiz şeyler yüzünden hepimiz birşeyler paylaşmak için burdayız hemşerilerimizle konuşmak için tartışmak için değil |
[B][QUOTE=doğan bulut;509580]ismail bey tam nes kafe olmuş üçü bir arada şimdiyece konu birleştirme aklınızda yoktuda ömerin yerinimi gördünüz madem birleştirecektiniz söylüyeydiniz çokmu zordu ömer beye özelden ulaşıp diye bilirdiniz daha güzel olmazmıydı[/QUOTE]
Doğan ağabey,Ömer ağabeye ulaşılmıştır özelden mesaj atılmıştır.Bu konuda beni kapsadığı için araya girmek istedim. [/B] |
[QUOTE=Ötüken;509581]Ayrıca bana kalsa siyasi ve dini imza ve avatarları da yasaklarım..[/QUOTE]
sanırım sen kullandığın nikin ne anlama geldiğini bilmiyorsun, yada espri yapıyorsun.... |
[QUOTE=doğan bulut;509583]hanım efendi madem önüne gelen site açamayacaksa neden pırofilin sağ köşeden üyenin yapması gerekenler yazılmış konu aça bilirsiniz yazıyor siteyi kuranlar yalan söylüyor ozaman değilmi[/QUOTE]
[B]SIVAS sitesiyiz biz üyelerimizden SIVAS ile ilgili bizi bilgilendirecek hasretimizi giderebilecek konular bekliyoruz sürekli forum oyunlari veya bay bayan sohbet yerleri gibi konulari degil bunlar icin yeterince chate benzeyen siteler var biz SIVASin sesini duyuralim SIVASLIlari birlestirelim diye bu siteyi actik bilgi ve kültürel dayanisma ve birlesme amacli [/B] |
[QUOTE=Ötüken;509581]Ayrıca bana kalsa siyasi ve dini imza ve avatarları da yasaklarım..[/QUOTE]
Siyaseti Anladımda Dni Avatar veya İmza Sizi Niye Rahatsız Ediyor anlamadım |
siyah ve beyazın ne anlama geldiğini bilmeyenler için teşekkür butonunu da kapatalım.
el atmışken bi zahmet..... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:32. |
|