![]() |
--->: Cevap: --->: Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=Sweetgirl;332016][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]demi yani fala göre yasanirmi :)
neyse siradakiiiii :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] senınde araban varsa veya arabayla ılgılı bı sorun bızım sıteye cekte bı bakalım yagına suyuna:))) |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=Sivasprensi;332018]senınde araban varsa veya arabayla ılgılı bı sorun bızım sıteye cekte bı bakalım yagına suyuna:)))[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]yok cok sükür o islere esim bakiyor :) ben arabayi birtek kullanma isine bakiyom :D haaa birde arada bi para olursa cebimde benzin doldurmaya :rolleyes: ama bak arabayi temizlyecek bir hayir sahibi lazim sizin orda öyle bir topic varmi :D [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
sen getır hallederız ayıpsın hemen konu acalım ıstıyosan
|
Cevap: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=Sivasprensi;332025]sen getır hallederız ayıpsın hemen konu acalım ıstıyosan[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]geldim ama karsilayan olmadi ben acikca söylim ne bilim söyle kirmizi hali felan bekliyordum ama yokkkk :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
hem gel sen cımrı de sıtede bana kımse karsılamaz tabi;))
|
-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
Gelin bu isin Cilkini cikaralim, hep beraber.
|
Cevap: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=Sivasprensi;332045]hem gel sen cımrı de sıtede bana kımse karsılamaz tabi;))[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]cimri degilmisin :) baksana bir selami bile cok gördün :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
Biz birlik olursak kimayacagimiz rekor yok.
|
Cevap: -->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=sandalli;332052]Biz birlik olursak kimayacagimiz rekor yok.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]aslinda kirmak cok kolaydida kimse girmedi buraya be abim yoksa biz aslinda cokdan becerirdik bu isi :) baksana yani suanda ne dinliyorsun topicine bile bu topicden daha fazla yazilmis[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
BENIM YAZDIGIM MESAJ SAYISI YAKLASIK 270 YAKLASIK BI 100 BURAYA YAZMISIMDIR ;)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:16. |