![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hasanim sen artik bunlara takma
Düz yoluna git saga, sola sarkma Ben pisman degilim birazcik kirik Orasi olmasaydi birbirimizi taniyamazdik. |
Ömerde mi küstü yazmiyor artik,
Yatili okulda canimizdan biktik, Cok sükür gecmisi geriye attik, Artik baska yasam basladi bizde. |
Küsmek bize yakismaz
Büyükleriyle takismaz Gönüller sevgiyle dolsun Muhabbetimiz ebedi olsun. |
[COLOR=black]Kalpten kalbe bir yol vardır izlenir
Sevgim hazinemdir kalpte gizlenir Arif'in sabrıyla gönül bezenir Sevda bilmez dosta sitem eylerim[/COLOR] |
[QUOTE=arifcoskun;355300][COLOR=black]Kalpten kalbe bir yol vardır izlenir
Sevgim hazinemdir kalpte gizlenir Arif'in sabrıyla gönül bezenir Sevda bilmez dosta sitem eylerim[/COLOR][/QUOTE] Kalpten kalbe bir yol varsa gecilir Sevgi gercekten varsa secilir Sevda bilmeyen dosttan Biran önce vaz gecilir... |
[QUOTE=arifcoskun;355300][COLOR=black]Kalpten kalbe bir yol vardır izlenir
Sevgim hazinemdir kalpte gizlenir Arif'in sabrıyla gönül bezenir Sevda bilmez dosta sitem eylerim[/COLOR][/QUOTE] Kalpten kalbe giden yolun olayim, Güzel dost ugruna canim vereyim, Gercek dostluklari nerede bulayim. Sevda bilmeyenden dost olmaz sana. |
Radyoda kapali calmiyor müzik,
Yar elinden benim yüregim ezik, Dost bildiklerimden yemisim kazik, Gercek dost elinden gelen hos ola. |
[quote=karatasli;355306]Kalpten kalbe bir yol varsa gecilir
Sevgi gercekten varsa secilir Sevda bilmeyen dosttan Biran önce vaz gecilir...[/quote] [COLOR=black]Dostun bahçesine güller ekmeyi Vuslat eylemeyip özlem çekmeyi Canımı yandırıp cana bakmayı Anlamayan dosta sitem eylerim [/COLOR] |
Yildizeli ilcem sandaldir köyüm,
Benim sonradan bozuldu huyum, Zenginde degiliz gariptir soyum, Gurbet elde garip yasariz bizler. |
[quote=sandalli;355308]Radyoda kapali calmiyor müzik,
Yar elinden benim yüregim ezik, Dost bildiklerimden yemisim kazik, Gercek dost elinden gelen hos ola.[/quote] [COLOR=black]Günleri aylara yıla ekledim Sevdamı ben yüreğimde sakladım Kış ayında senden gül mü bekledim Vefa bilmez dosta sitem eylerim [/COLOR] (Radyo yalnızdım erken çıktım) |
[quote=sandalli;355312]Yildizeli ilcem sandaldir köyüm,
Benim sonradan bozuldu huyum, Zenginde degiliz gariptir soyum, Gurbet elde garip yasariz bizler.[/quote] İlçem imranlı yeniköy köyüm Boğazım oluyor hep düğüm Aslında çok varda sözüm Anlamazlar beni ona yanarım |
Yeni yila girdik
Havai fisekler attik Gerci ben atmadim ama Baskalarina Attirdik ( veysel ) [B]attirmadik saka olsun diye yazdim sadece[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;355315]İlçem imranlı yeniköy köyüm
Boğazım oluyor hep düğüm Aslında çok varda sözüm Anlamazlar beni ona yanarım[/QUOTE] Üstad öyle vurma sazin teline, Yazik olur senin güzel eline, El kus kondurmus gülün dalina, Bizim güle kus konmasada olur. |
Göz degdi köyümün evlerine
Hepsi bir bir viran oldu dostlarim Gidenler dönmek icin silaya Azraili bekler oldu dostlarim... |
[QUOTE=veysel;355318]Yeni yila girdik
Havai fisekler attik Gerci ben atmadim ama Baskalarina Attirdik ( veysel ) [B]attirmadik saka olsun diye yazdim sadece[/B][/QUOTE] Hosgeldin Veyselim adina kurban, Adini duyanlar olurlar hayran, Yeniden gelirse seneye bayram, Havai fisekleri atsak olmaz mi. |
yeni yil geldi hosgeldi
umarim bize de eli bos gelmedi dinledim simdi eurovision sarkimizi umarim olur bu yil gurur kaynagimiz |
Gidip yad ellere gönül baglama,
Ben dertli söylerim sakin aglama, Ask badesin icip yürek daglama, Derdimin dermani oluver gülüm. |
[COLOR=black]Benim sevdam senin sözünü almaz
Söylediğin sözden devasın bulmaz Kırdığın gönlümün tamiri olmaz Gönül bilmez, dosta sitem eylerim [/COLOR] |
yorgunum a be dostlarim hem de cok
tam kalbime saplanti atilan o ok dün geceden beri karnim cok tok bugün ise yiyecek hic bir istahim yok |
[QUOTE=tatli-dilli;355325]yeni yil geldi hosgeldi
umarim bize de eli bos gelmedi dinledim simdi eurovision sarkimizi umarim olur bu yil gurur kaynagimiz[/QUOTE] Anlat tatli dilli sende abine, Kim girdi senin güzel kalbine, Herkes hayran olmus iyi haline, Dügününe bizde gelsek olmaz mi. |
[QUOTE=arifcoskun;355330][COLOR=black]Benim sevdam senin sözünü almaz
Söylediğin sözden devasın bulmaz Kırdığın gönlümün tamiri olmaz Gönül bilmez, dosta sitem eylerim [/COLOR][/QUOTE] Ey büyük usta eyleme sitem, Zaten icime cökmüs bu matem, Nereye cagirsan oraya yetem, Yeter ki sen bana sitem eyleme. |
[quote=tatli-dilli;355331]yorgunum a be dostlarim hem de cok
tam kalbime saplanti atilan o ok dün geceden beri karnim cok tok bugün ise yiyecek hic bir istahim yok[/quote] Hoşgeldin ozanların tatlı_dillsi Nasıl geçti bakalım dağ evi gezisi Çok yemişin bonfileleri bu belirtisi Şimdi gider üstüner bir Türk kahvesi ;) |
[QUOTE=tatli-dilli;355331]yorgunum a be dostlarim hem de cok
tam kalbime saplanti atilan o ok dün geceden beri karnim cok tok bugün ise yiyecek hic bir istahim yok[/QUOTE] Kalbine kimler sapladi oku, Bilinir buranin aci ve toku, Sevdanin adina bir hali doku, Halinin üstünde secde edelim. |
Verde bir ates cigaram yakam,
Kara kaderden nereye kacam, Mutlu degilim ki gülücük sacam, Bir garibim dertlerimle yasarim. |
Tavsanin pesine kosuyor tazi
Yüregimi yakti gavurun kizi, Cekilmiyor artik cilvesi nazi, Basima vuruyor acimaz bana. |
nasil gecti geceniz
nasil basladi seneniz özledi sizi tatli dilliniz neselenecek sizinle yüregimiz |
Radyoda acildi cekilir halay,
Ozanlar etmeyin benimle alay, Isterim ki olsun ömrünüz kolay, Güzelce hayatin tadini sürün. |
[quote=tatli-dilli;355350]nasil gecti geceniz
nasil basladi seneniz özledi sizi tatli dilliniz neselenecek sizinle yüregimiz[/quote] Çok güzel di çok eğlendik Bazen tv. de izledik Arada çalıp söyledik Bizde seni özledik |
acti mi arif abi radyoyu
baslatti mi sivas halayi gecmis sandalli abim basa vermis tatli dillinin eline bir masa |
[COLOR=black]Bahar gelmez artık benim gülüme
Bülbül sussun figan etsin halime Taş basarım artık ben bu gönlüme Gül verdiğim dosta sitem eylerim [/COLOR] |
Ah bende ozan olsam araya dalsam
Herkese ayri ayri cevaplar salsam Güzel sehrimin güzel insanlari Hepinizi ayri ayri selamlasam... |
hosgeldin sevgili karatasli
ozanlarin kalemi olmaz hic pasli onlarin silahidir hep sazlari birde güzel yürekleri |
Halayin basini ceken olayim,
Iste güzel kapina köle durayim, Sana yan bakani cekip vurayim, Aski icin adam vurdu desinler. |
[COLOR=black]Mihnet sitem dolu yüreğim özüm
Çağladı yaşlarım görmüyor gözün Lazım değil artık söyleme sözün Diyerekten dosta sitem eylerim[/COLOR] |
[QUOTE=karatasli;355359]Ah bende ozan olsam araya dalsam
Herkese ayri ayri cevaplar salsam Güzel sehrimin güzel insanlari Hepinizi ayri ayri selamlasam...[/QUOTE] VAY ENISTEM BENIM AGZINA SAGLIK, bendende tüm hemsolarima selamlar :D |
[QUOTE=tatli-dilli;355364]hosgeldin sevgili karatasli
ozanlarin kalemi olmaz hic pasli onlarin silahidir hep sazlari birde güzel yürekleri[/QUOTE] Hosbulduk desem konuya girsem Birkac güzel sözde ben söyleyebilsem Affiniza siginiyor ve ekliyorum Bende sizden güzel sözler bekliyorum. |
[COLOR=black]yeterki mektup yaz canımı dile,[/COLOR]
[COLOR=black]yetmezse uğrunda çektiğim çile, [/COLOR] [COLOR=black]nazar değer diye resmine bile,[/COLOR] [COLOR=black]besmele çekmeden bakamıyorum[/COLOR] |
Karli dag gibiyim basimda duman,
Dermani bulunmaz derdimin aman, Inanin dostlarim halim cok yaman, Acep ne olacak benim hallerim. |
Seni düşündüm sensiz geçen her anımda
Sen olmasan da, hayalin vardı etrafımda İsmin eksik olmadı, gece gündüz dudağımda Unutamam seni aramızda yollar olsa da |
[QUOTE=karatasli;355374]Hosbulduk desem konuya girsem
Birkac güzel sözde ben söyleyebilsem Affiniza siginiyor ve ekliyorum Bende sizden güzel sözler bekliyorum.[/QUOTE] bakiyorumda cabucak sözdün olayi gözel sözlerinle buldun kolayi kurduk hazirladik sana masayi senin ugruna kestik bu aksamki pastayi |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:01. |