![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
rabbimin varlıgına birligine şükür
sitede olalım hepimiz bir fikir kendimizden başkasını görmedik hakir gönlünüze hoşluk dola ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;471021]rabbimin varlıgına birligine şükür
sitede olalım hepimiz bir fikir kendimizden başkasını görmedik hakir gönlünüze hoşluk dola ozanlar[/QUOTE] [B]saygı duyuyorum ben her ozana akşam yemeğini koydum kazana hiç kızarmıyım bende hazan'a biraz olsun yazın artık ozanlar[/B] |
Öter sılamızda bülbüller öter,
Vatanın gülleri burnumda tüter, Gurbette bu kadar yaşamak yeter, Sivas´ta huzuru bula ozanlar. |
[B]yine akşam oldu güneş batıyor
bizim düzen bozuk yanlış tartıyor içimde bi özlem sıla kokuyor sivasta huzura ere ozanlar[/B] |
Ozanlar içinde Diyari ozan,
Arif abi oldu destanlar yazan, Salim, Goramaz´a gelmesin hazan, Ömürleri mutlu ola ozanlar. |
biraz okudum bir kaç kıtayı
mola vermiştim açtım siteyi haddmi aşıp yazmam öteyi söylerler bülbüle güle ozanlar |
[QUOTE=sandalli;471042]Ozanlar içinde Diyari ozan,
Arif abi oldu destanlar yazan, Salim, Goramaz´a gelmesin hazan, Ömürleri mutlu ola ozanlar.[/QUOTE] Mesefalar ne kadar uzak olsada Ozanların kalbi atar hep Sivas'ta Bu yıl olmaz ise gelecek yılda Sivas'ta bir tur atsak olmaz mı |
[QUOTE=arifcoskun;471044]Mesefalar ne kadar uzak olsada
Ozanların kalbi atar hep Sivas'ta Bu yıl olmaz ise gelecek yılda Sivas'ta bir tur atsak olmaz mı[/QUOTE] [B][I]Gönülden gönüle gider yol gizli, Ozanlar söylerler hem sazlı sözlü, Aklıma takılır o ela gözlü, Sılada bir ömür kalsak olmaz mi?[/I][/B] |
tabiki kalbimiz küt küt atıyor
dostlar derdime derman katıyor sıla burcu burcu bana tütüyor getirin sivası dile ozanlar |
Ne selam geliyor, ne haber dosttan,
Yüreğim yanıyor kederden yastan, Yeniden yeşersin bağ ile bostan, Çevirin Sivas´i güle ozanlar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:29. |
|