![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
evet millet birbirine düştü böylede sohbet olmaz zaten böyle devam ederse çoooook kavga çıkar eger amaç buysa insanları birbirine düşürmekse çok basarılı bi çalışma olmuş tebrikler....
|
[QUOTE=HasreT;509641]kimse zan altında kalmaz merak etmeyin herkes kendini biliyor zaten.........[/QUOTE]
ben sana özelden hiç bir zaman ne sana ne bir başkasına hayatta ne bir kötüyazım nedebir art niyet hep kardeşim diyerek hitap eddim ama sen başka anlıyorsan ben neyapayım ban açılan bir konu hakında benim kişisel görüşümü yazdım onunda sonuna kadar arkasındayım |
Anlaşılan konuların birleştirilmesi
Sivaslıların birliğini zedelemiş.. |
bak hala sözümün arkasındayım diyorsun ama özelden yazınca öyle demek istemedigini yazmıştın benim dedigim bu çelişki burda
senin bana yazdıgın msj da bi saygısızlık yoktu bende yanlış anlamamıştım zatenn |
selamun aleykum
|
valla bu gidişle üye kalmaski kavga çıksın
ben korkak adamım benim kavgayla işim olmaz hiç kimseden korkmam allahdan korkarım buraya bende kota harcıyorum kavgaya verecek nebir kotam nede tek kuruşum olur bu nedir ya ben böyle bir şey görmedim maden düzgün konu istiyorsunuz gülrubanın açtığı konular çok güzel konular .......................... |
[B]Heh sonunda birisi geldi :) Aleykum selam serhat ağabey.[/B]
|
Aleyküm selam
|
[QUOTE=HasreT;509650]bak hala sözümün arkasındayım diyorsun ama özelden yazınca öyle demek istemedigini yazmıştın benim dedigim bu çelişki burda
senin bana yazdıgın msj da bi saygısızlık yoktu bende yanlış anlamamıştım zatenn[/QUOTE] evet arkasındayım evindeysen sorun yok kim hanımını şu sate kadar internet kafeden kor soruyorum ben bırakmam evinde yazıyorsan sorun yok ben bunu yazdım sana değilmi |
ben burayı terk edelim diyorum arkadaşlar çünkü artık tadı kalmadı iyice cıvıdı vıcık vıcık oldu her kafadan bir ses geliyo görüldüğü gibi yahu nedense herkes konu açar oyun açar eğlence açar ses çıkmaz biz bir şey açarız tartışma çıkar be bu ne biçim iştir arkadaş anlamıyorum be.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:29. |
|