![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=YILDIRIM;471879][B][I]Öğlen oldu ama hala aşıklar gelmedi
Şu dünyada bir kez yüzüm gülmedi Salim ozan kimle atışacak bilmedi:) Meydan okuyoruz tüm dostlara..!:)[/I][/B][/QUOTE] [B]öğlene çok var daha metinim bitti artık bak birinci oturum bi bardak çay alında oturun ibretle bakarım ben tüm dostlara[/B] |
Meydan okuyanlar yoklar ki burda,
Ben daha acerim sanmayın hurda, Sen iki cümleyi yanyana kurda, Atışırız senle öyle ozanım. |
allahtan sağlıklar dilerim size
sitede gördükçe mutlu oluruz bizde sandallım salimim metinimizle daha nice uzun mutlu yıllar bize |
Bir günüm var beklemekten ay oldu,
Ozanın yazdığı yazı zay oldu, Horozum var horozlara bey oldu, Bir ben bu alemde işe yaramam. |
[QUOTE=sandalli;471995]Meydan okuyanlar yoklar ki burda,
Ben daha acerim sanmayın hurda, Sen iki cümleyi yanyana kurda, Atışırız senle öyle ozanım.[/QUOTE] [B]kim meydan okuyor anlamıyorum kendimden başkasını dinlemiyorum yanyana hiç cümle kuramıyorum herzaman konuşuruz bizde ozanım[/B] |
bugün millet yok kimse yok sitede nedenini aradım ama bulamadım siz ikinizde yetersiniz zaten devaam edin boş verin gelen gelir gelmeyen pişmaan olur.
|
[QUOTE=sandalli;472000]Bir günüm var beklemekten ay oldu,
Ozanın yazdığı yazı zay oldu, Horozum var horozlara bey oldu, Bir ben bu alemde işe yaramam.[/QUOTE] [B]hergün beklemekten bir haller oldu senin horoz başına hergün dert oldu ellerin vatanı sana yurt oldu bir ben bu alemde işe yaramam[/B] |
[QUOTE=guldane;472009]bugün millet yok kimse yok sitede nedenini aradım ama bulamadım siz ikinizde yetersiniz zaten devaam edin boş verin gelen gelir gelmeyen pişmaan olur.[/QUOTE]
[B]sandallı ozanla atışırız biz gelen olmaz ise bakışırız biz ara sıra oturur konuşuruz biz gelen gelir gelmeyenler pişmandır[/B] |
Atışmak isterim ozan ararım,
Kel başımı ihmal etmem tatarım, Dost bulursam yüreğime sararım, Yiğitlikte özü olanlar gelsin. |
[QUOTE=sandalli;472077]Atışmak isterim ozan ararım,
Kel başımı ihmal etmem tatarım, Dost bulursam yüreğime sararım, Yiğitlikte özü olanlar gelsin.[/QUOTE] [B]hoş geldin ozanım diyelim sana yüreğim çok ince kızamam sana bir kahve söyleyim ben şimdi sana bizleri dost bilen herkesler gelsin[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:48. |
|