![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Asiklar oturmus diz dize,
Gelin söyleselim biz bize, Kahve, cay hepsi güzel, Türkü söyleyin siz bize. |
[quote=Sweetgirl;336223][B][I][COLOR=magenta]Selamlar ben yeniden geldim[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Sicak sicak caylar getirdim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Tek basina cayin keyfi olmuyor[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Sizlerle paylasayim istedim[/COLOR][/B][/I][/quote] [B][COLOR="DarkOrange"] kahveyi içmeden çay geldi bugün kısmetler ayağımıza geldi hele kahvemi içeyim çayı sonra düşünelim [/COLOR][/B] |
Atışmalar devam etsin son sürat
Her kelimeden çıksın bir murat Dökün içinizi dökün ki rahatlayın Allahım beni sil baştan yarat |
Cay kahveyi karistirdik,
Cerezleri atistirdik, Ozanlar gec kaldilar, Biz bizi yatistirdik. |
[QUOTE=arifcoskun;336232]Biraz işim vardı bitmek üzere
Arada bakıyorum ben size Sabırsızlanıyorum gelmeye Siz az daha devam edin hele[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Ben biliyorum beni gördün kactin Yeniden Asik Sweet gelmis baktin Benimle yarisamayacagini anladin Isim var diyerekden bizi bosladin[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=kronick;336237][B][COLOR="DarkOrange"] kahveyi içmeden çay geldi
bugün kısmetler ayağımıza geldi hele kahvemi içeyim çayı sonra düşünelim [/COLOR][/B][/QUOTE] Biraz aç gözlü gördüm sizi Çay kahve dizi dizi Birini bitirmeden birini alırsın Düşünmüyor musun sen bizi |
[QUOTE=kronick;336237][B][COLOR="DarkOrange"] kahveyi içmeden çay geldi
bugün kısmetler ayağımıza geldi hele kahvemi içeyim çayı sonra düşünelim [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bilirsin ben kahveyi sevmem Caysiz bir hayat düsünemem En az üc demlik günde icerim Sizde bana eslik ederseniz sevinirim[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]sivaburs çok mu çirkinsin
niçin isyan edersin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]güzellik kalpdedir bilirsin sevdiğin seni böyle kabul etsin [/COLOR][/B] |
Karsidan geliyor yigidin hasi,
Gardas ben özledim canim sivasi, Bizlerde nasip olur birgün darisi, Sivasta gezeni kiskaniyorum. |
[QUOTE=sandalli;336239]Cay kahveyi karistirdik,
Cerezleri atistirdik, Ozanlar gec kaldilar, Biz bizi yatistirdik.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Daha vakit erken ne gec kalmasi Simdi Ozanlik vakti, ne cerez atistirmasi Birak cerezi al sazini eline Duysun herkes, vur teline[/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:05. |