![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
bulguru kaynatırız kazansız olmaz
bu güzel sitemiz ozansız olmaz akort verin sazlara düzensiz olmaz ararım onları bulana kadar |
[B]ekort yapacağım sazda düzen yok
bugün senden başka inan ozan yok öğlen yedim yemeğimi inan karnım tok bende sorarım ozanları bulana kadar[/B] |
galbin temizdir yufka özünüz
yükseklerde deyil gözünüz allah yoluna çalar sazınız severim sizleri ölene kadar |
Selam olsun benden gönlü zengine,
Yüce dağ başından indik engine, Çalınsın sazımız dengi dengine, Beklerim yiğitler gelene kadar. |
rüzgardan savrulur atın yelesi
müslümanın içinde olmaz hilesi veririm kendime yemek molası bekle benim mide dolana kadar |
[QUOTE=sandalli;473011]Selam olsun benden gönlü zengine,
Yüce dağ başından indik engine, Çalınsın sazımız dengi dengine, Beklerim yiğitler gelene kadar.[/QUOTE] [B]ve aleykum selam diyelim sana vakit buldukça uğra sende bu yana osman abimizi gönder bazen bu yana ben beklerim yiğidi bulana kadar[/B] |
[QUOTE=Salim58;473014][B]ve aleykum selam diyelim sana
vakit buldukça uğra sende bu yana osman abimizi gönder bazen bu yana ben beklerim yiğidi bulana kadar[/B][/QUOTE] Çil horozum sabah erken ötüyor, Aşk ateşi yüreğimde tütüyor, Taş çalarak Salim beni ütüyor, Oynadım herşeyim bitene kadar. :D |
[QUOTE=OSMAN ECE;473013]rüzgardan savrulur atın yelesi
müslümanın içinde olmaz hilesi veririm kendime yemek molası bekle benim mide dolana kadar[/QUOTE] Afiyetler olsun Diyari baba, Yanar mı Bodrum´da kışları soba, Doldur yemekleri porselen kaba, Götür hepisini doyana kadar. |
bu gün nefsime haddin bildirdim
ayran bulgur pilavine saldırdm mideyi tıka basa doldurdum taki zil sesini duyana kadar |
Bizi neden çağırmadın yemeğe,
Saygı duyuyoruz inan emeğe, Gerek yok inan ki buyur demeye, Biz seni ararız bulana kadar. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:51. |
|