![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]ozanlar biraz vermişler mola
gelin ısmarlayım içelim kola biraz oynayalım verelim mola biz bazen severiz ölene kadar[/B] |
[QUOTE=Salim58;473095][B]ozanlar biraz vermişler mola
gelin ısmarlayım içelim kola biraz oynayalım verelim mola biz bazen severiz ölene kadar[/B][/QUOTE] Şaşırdım iyice kendimi bilmem, Eller bayram eder, ben bir kez gülmem, Küsmüşüm vatana bir daha gelmem, Gurbet ellerinde ölene kadar. |
[B][I]Sandalli küsmüş gelmez vatana
Sıpayı satmış, almış bir dana:) Radyoyu bırak,bazen bak buyana Radyo DJ'dir Cley gelene kadar...[/I][/B] |
yıldırım sazı almış eline
çalıyomu acep bakın bir hele arada bir dörlük yazın güle,de yazdırana kadar ararım sizi |
[QUOTE=sandalli;473101]Şaşırdım iyice kendimi bilmem,
Eller bayram eder, ben bir kez gülmem, Küsmüşüm vatana bir daha gelmem, Gurbet ellerinde ölene kadar.[/QUOTE] ölene biz de ederiz dua lakin üzülmek yakışmak kula daya yüreğini o sonsuz nura rahmet kapısı açılana kadar |
[QUOTE=YILDIRIM;473115][B][I]Sandalli küsmüş gelmez vatana
Sıpayı satmış, almış bir dana:) Radyoyu bırak,bazen bak buyana Radyo DJ'dir Cley gelene kadar...[/I][/B][/QUOTE] Satmışım sipayı yoktur alanı, Geleceğim ama bitir talanı, Ozanlarım sevmez asla yalanı, Doğrudur sözleri ölene kadar. |
[QUOTE=goramaz;473124]ölene biz de ederiz dua
lakin üzülmek yakışmak kula daya yüreğini o sonsuz nura rahmet kapısı açılana kadar[/QUOTE] Duaların eksik olmaz dilinden, Bir çay doldur içek senin elinden, Uzaktadır bacım Sivas ilinden, Yeniden Sivas´a dönene kadar. |
[QUOTE=sandalli;473136]Duaların eksik olmaz dilinden,
Bir çay doldur içek senin elinden, Uzaktadır bacım Sivas ilinden, Yeniden Sivas´a dönene kadar.[/QUOTE] duam dilde kaldı inemedi gönüle diplerde kaldım çıkamadım yüceye size çayım helal olsun hak bizi sevene kadar |
sandallı kardeşim yine döktürmüş
sağını solunu dostları almış sılayı anınca gözleri dolmuş güldürene kadar ararım seni |
[QUOTE=guldane;473143]sandallı kardeşim yine döktürmüş
sağını solunu dostları almış sılayı anınca gözleri dolmuş güldürene kadar ararım seni[/QUOTE] Sağ olasın bacım, sözünüz sözüm, Sılayı özlüyor bu kara gözüm, Dert ile kederle tutuşur özüm, Gözlerim Sivas´ı görene kadar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:20. |
|