![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[B][I][COLOR=darkred]Selam,hayirli aksamlar arkadaslar.[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=HasreT;510060]geldim canımmm ozanlaras takıldım biraz telefonlada konustum bu arada annecimle ...[/QUOTE]
İyi ettın cnm hadı ozanlarada bakalım,belki ilham gelir bize saçmada olsa yazarız Kuşum... |
Siteyi Göz gezdirdim Beğendim Fakat Sivasın Konularına İlgi yok haberlerine,tarihine,kültürüne,yemeklerine,tarihi eserlerine olan yorumlar çok az Bana verdiği izlenim en çok siyaset ve Sohbet konularının olduğu
|
[QUOTE=HasreT;510045]osman abi ben dörtlüğü bulamadım nerde yazıyor burayada yazsana bi zahmet merak ettim...:)[/QUOTE]
iki gündür döndük susuz pluğa caz yapa caz yapa geldik bu güne kablumbağ ile soluk soluğa hız yapa hız yapa geldik bu güne |
[QUOTE=Karayel;510072]Siteyi Göz gezdirdim Beğendim Fakat Sivasın Konularına İlgi yok haberlerine,tarihine,kültürüne,yemeklerine,tarihi eserlerine olan yorumlar çok az Bana verdiği izlenim en çok siyaset ve Sohbet konularının olduğu[/QUOTE]
karayel sen hiç acemiye benzemiyorsun arkadaş yeni üye olan arkadaşlarımız var böylee hemen site gezmek dursun msj bile yazmıyorlar şahsen ben yeni üye olduguna inanmıyorum |
Kuşum demekki biz embesiliz,ögrenmemiz uzun sürüyor...:):):)
|
[QUOTE=gönlüm58;510077]Kuşum demekki biz embesiliz,ögrenmemiz uzun sürüyor...:):):)[/QUOTE]
demekki.......:) |
Aleyküm Selam hoşgeldın Selma nasılsın?
|
[B][COLOR="Navy"]bende inanmıyorum karayelin yeni girdiğine bu siteye[/COLOR][/B]
|
hoşgeldin selmaaaa nasılsın sende yeni üyeydin demi
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:12. |
|