![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=OSMAN ECE;594039]necmeddin bey sizde bizim can ciğer hemşerimizsiniz kendinizi hariçteki kuldan saymayın lütven[/QUOTE]
elbetteki sevgili ece bende sizi bizden biri olarak görüyor ve bu güzel köşede başlayan dostluğun ömür boyu sürmesni diliyorum |
sensiz günlerim geçmiyor yapalı
her gün görüyorum düşümde seni bu bedenim senden koptu kopalı akıtıyorum gözüm yaşında seni |
[B]kimileri yolda kalır yerinir
yürümeye yola gitmez erinir bazı insan derviş olur görünür hırkadan anlamaz şaldan anlamaz aşık erdem can[/B] |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;595248][B]kimileri yolda kalır yerinir
yürümeye yola gitmez erinir bazı insan derviş olur görünür hırkadan anlamaz şaldan anlamaz aşık erdem can[/B][/QUOTE] dertler yürüdü topuktan dize erdemle çok gezdik biz bize insan dönek olmuş gerek yok söze amandan anlamaz haldan anlamaz |
[QUOTE=OSMAN ECE;595451]dertler yürüdü topuktan dize
erdemle çok gezdik biz bize insan dönek olmuş gerek yok söze amandan anlamaz haldan anlamaz[/QUOTE] çöllerde yetişir o güzel hurma insanı sürmeli belikleri örme kumaşın pahasını cahile sorma kutnudan anlamaz çuldan anlamaz |
sazın sırtında diyar diyar gezdin
hani benimle kadeştin özdün nefsine uyupta iyice azdın adetten töreden yoldan anlamaz |
yakınını uzağını yadını bilmez
sorsan atasının adını bilmez ne yese ağzının tadını bilmez reçelden tatlıdan baldan anlamaz |
katırla eşekle çıkıyor tura
gören bu rüyayı hayra yora denizi görüp sanıyor dere gemiye binmemiş saldan anlamaz |
[QUOTE=OSMAN ECE;596629]katırla eşekle çıkıyor tura
gören bu rüyayı hayra yora denizi görüp sanıyor dere gemiye binmemiş saldan anlamaz[/QUOTE] ne bulsa miydesine doldurur bulgur plavine iki elle saldırır cemate abdestsiz namaz kıldırır çay kahve bilmez faldan anlamaz |
aslında bu ğün siteye giriş yapmama kararım vardı ama aşık sefil bacımızla ece 4858 yeğenmize teşekkür etmek için girdim
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:12. |