![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I]Bırak Hasan abi dağınık kalsın
Onlarda kendini ülkücü sansın Senin adını saygıyla ansın Sobadan da ses çıkar kömür koyunca;):)[/I][/B] |
Yürekler sevdasız, gönüller paslı,
Yaşam denilenin saygıdır aslı, Bunları görünce kalbimiz yaslı, Yalçın gibi hoşgörülü olsunlar. |
[QUOTE=YILDIRIM;474306][B][I]Bırak Hasan abi dağınık kalsın
Onlarda kendini ülkücü sansın Senin adını saygıyla ansın Sobadan da ses çıkar kömür koyunca;):)[/I][/B][/QUOTE] Bilgisi olanın öpülsün eli, Topluma varınca sustursun dili, Sinirim tepemde olmuşum deli, İnatla sohbete girdim gireli. :D |
[B][I]Hasan abi artık girmeyelim sohbete
Hainler dönüyor bizim memlekete Buradan çağrı yapıyorum sukunete Terör bitmiyor kendimi bildim bileli...[/I][/B] |
[B]Hasan abi boşver siyaseti
Bulamazsın saygı hürmeti Akıl gibi büyük nimeti Bize verene şükür olsun[/B] |
Cley boşver şimdi siyaseti
Senle tekrar konusalım Polis şiddetini Ankarada mağdur edilmişsiniz İleri geri tepilmişsiniz. :) |
[QUOTE=Cley;474326][B]Hasan abi boşver siyaseti
Bulamazsın saygı hürmeti Akıl gibi büyük nimeti Bize verene şükür olsun[/B][/QUOTE] [B][I]Oo gelmiş Nevigatörüm Birazdan açar oturum Ak Partiye yapıyor yatırım:) Önemli olan dostluklar olsun...[/I][/B] |
Üç yiğit geziyor sivas netinde,
Biri Yalçın, biri Cley, bir Metin, Yanlış olmaz üç kardeşin methinde, Biri Yalçın, biri Cley, bir Metin. Düşünceler farklı, ama var saygı, Sohbette, dostlukta duyulmaz kaygı, Görünce onları coşuyor duygu, Biri Yalçın, biri Cley, bir Metin. Sizin varlığınız siteye nimet, Kıymetiniz bilsin her zaman millet, Kalpleriniz altın, sözünüz ziynet, Biri Yalçın, biri Cley, bir Metin. |
Harikasın Hasan abi duygularımı depreştirdin :)
|
[QUOTE=sandalli;474332]Üç yiğit geziyor sivas netinde,
Biri Yalçın, biri Cley, bir Metin, Yanlış olmaz üç kardeşin methinde, Biri Yalçın, biri Cley, bir Metin. Düşünceler farklı, ama var saygı, Sohbette, dostlukta duyulmaz kaygı, Görünce onları coşuyor duygu, Biri Yalçın, biri Cley, bir Metin. Sizin varlığınız siteye nimet, Kıymetiniz bilsin her zaman millet, Kalpleriniz altın, sözünüz ziynet, Biri Yalçın, biri Cley, bir Metin.[/QUOTE] [B][I]Abi bu şiire bir dörtlükle cvp vermek isterdim de ama bunu görünce ezildim...:) Sağolasın Hasan abi ...[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:19. |
|