![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
Aman işte nezaketen olması lazım Kuşum bitti inşallah...:)Onur nerde yaaaa...
|
[QUOTE=Dilsad Hatun;510513][B]
iLah'i ablacim güldürdün beni :) [/B][/QUOTE] canım beniiim hep gül inşallah ... |
Osman abimiz ve Bilal Kösede gelmiş hoşgeldınız...
|
[COLOR="Red"][B]:D
ehhh daha daha nasilsiniz:D:D, haha [/B][/COLOR] |
[QUOTE=58Sevda;510518][COLOR="Red"][B]:D
ehhh daha daha nasilsiniz:D:D, haha [/B][/COLOR][/QUOTE] Sevda sana söz verdım dıye dun coma ugradım,sitede bakım vardı giremedim...:) |
Bilal gelmisse daha korkmayin, bu alemin en delikanli adamidir Bilal, Bilal gibi bir yigit daha tanimadim desem yeridir. Hos geldin Bilal.
|
[QUOTE=HasreT;510516]canım beniiim hep gül inşallah ...[/QUOTE]
[B] insaAllah ecmain ; [/B] [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/7649/arananadaamarananadaamikram9bvyp2.jpg[/IMG] [B]nasilsin fastini bitirdik :):) buyur ablacim cay icelim kuru kuru olmuyor :) [/B] |
[QUOTE=gönlüm58;510520]Sevda sana söz verdım dıye dun coma ugradım,sitede bakım vardı giremedim...:)[/QUOTE]
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]dogrudur abla galiba calisma vardi, su son gunlerde baya bir bakim yapiliyor:D insallah bidakine abla, yarin macimiz var[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=sandalli;510523]Bilal gelmisse daha korkmayin, bu alemin en delikanli adamidir Bilal, Bilal gibi bir yigit daha tanimadim desem yeridir. Hos geldin Bilal.[/QUOTE]
Sandalli hemşerim ben de sizin gibi şairlere çok nadir rastladım:) Şiirlerinizi ve dörtlüklerinizi sitemizin ozanları konusunda beğeniyle okuyorum.En baştan başlayıp sonuna kadar okumaya çalışacağım o kunuyu. |
[QUOTE=Dilsad Hatun;510525][B]
insaAllah ecmain ; [/B] [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/7649/arananadaamarananadaamikram9bvyp2.jpg[/IMG] [B]nasilsin fastini bitirdik :):) buyur ablacim cay icelim kuru kuru olmuyor :) [/B][/QUOTE] teşekkürleeer.....eline saglık |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:07. |
|