![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ozanlarım susmuş çıkmaz kelamı,
Çok görürler bu garibe selamı, Yitirdiler belki sözü, ilhamı, Sohbete bal katan ozanlar gelsin. |
[B][COLOR=darkorange]senin gibi şaire veririm selamım
selamdan sonra ederim kelamım olacak senden ufacık bir meramım bana ilham verecek ozanlar gelsin [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
Ozanlar geliyor ilhamla dolu,
Gönülden dostluga sarılır kolu, Açık kalsın artık dostluğun yolu İnsana değeri verenler gelsin. |
dağlara çöküverdi gecenin moru
kaybettim fikri aklımda bin soru gelmesin yanıma insanın toyu derdime derman olanlar gelsin |
Sen büyük ozanasın gönülden sözün,
Yolun gerçek yolu, doğrudur özün, Dilerim Mevladan gülsün hep yüzün, Kardeşin sözünü duyanlar gelsin. |
duana amin demeye geldik
yar için dünyaya ölmeye geldik hak için başımızı koymaya geldik zalime başı dik olan gelsin |
dağlar binlercesinin oldu kefeni..
sallasan bir ağlar hepsi içli içli.. bu kadar mı ucuzdu? aziz vatanın şehitleriiiii, gazileri? |
Suçluyum hainleri gözlerinden tanırım ben;
Bir intizar dinledim bu toprağın kalbinden; O ses derki bana ; ey oğul yazıklar olsun sana; Mezarımı kirleten şu mahluka baksana ... Baktım , baktım düştük hainlerin , katillerin peşine; BENİM BOZKURT YURDUMDA ÇAKALLARIN İŞİ NE ??? |
Edebi ders edip icine almaz,
Hak´olan islerde kendini bulmaz, Sandalli da artik burada kalmaz, Seviye düsüren geldikten sonra. |
[B][I]Gelip ozanlara bir selam verdik
Farkında olmadan ortamı gerdik Eskiden ne güzel muabbet ederdik Ülkeyi bölerler bundan sonra..![/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:11. |
|