![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Seninle geçecek anıma kurban,
Çıplak hayalinde olayım urban, Bilmem nasıl özlem, bu nasıl hüsran, Uzanmıyor yare eller sürgünde. |
Yayladan gel kömür gözlüm yayladan,Karadeniz'in yaylasından..:)
|
Yaylanın mevsimi geldi de geçti,
Yiğiter aşklardan bade mi içti, Karadenizli´den yayla mı seçti, Sivas´in yaylası neyine yetmez. :D |
[QUOTE=sandalli;477205]Yaylanın mevsimi geldi de geçti,
Yiğiter aşklardan bade mi içti, Karadenizli´den yayla mı seçti, Sivas´in yaylası neyine yetmez. :D[/QUOTE] Sivas'a ben kurban, Yaylasına Sandalli kurban, Karadeniz yaylasından, Geliyon mu gelmiyon mu:D |
[QUOTE=Yiğiter;477207]Sivas'a ben kurban,
Yaylasına Sandalli kurban, Karadeniz yaylasından, Geliyon mu gelmiyon mu:D[/QUOTE] Yıllar oldu gidemedim yaylaya, Dalıp dalıp gidiyorsun hülyaya, Sevda ile bağlanırsan leylaya, Yayladan gel Yiğiter´im yayladan. :D |
[QUOTE=sandalli;477208]Yıllar oldu gidemedim yaylaya,
Dalıp dalıp gidiyorsun hülyaya, Sevda ile bağlanırsan leylaya, Yayladan gel Yiğiter´im yayladan. :D[/QUOTE] Yıllar geçse de inemem yayladan, Ne etsem vazgeçmem Leyla'dan, Hulyam yayladir benim, Ne işin var yaylada senin..:D |
Yaylada yaylanır koyunla keçi,
Sütlerim ekşidi kurt doldu içi, Havalar soğudu yükledik göçü, İneriz yayladan düzlüğe artık. |
Yaylanın havası temizdir,
Göç çekeni,sakini güzeldir, Yayla her daim sıcaktır, Ovadan gel sandalli yukarı..:) |
Yaylaların yokuşunu çıkamam,
Coşkun seller gibi gayri akamam, Yüksekden korkarım düze bakamam, Ben ovada kalam, sen git yaylaya. |
[B][I]İki gün gelmedim anılmaz adım
Sandalli ozanadır feryadım..:) Gel Hasan abi iki atışalım Ben çöllerde kaldım, sen kavuş Leyla'ya...[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:01. |
|