![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=goramaz;476012]tayyip yola çıktı iyi niyetle
pkk yı aldı bilmem ne diye kürdü türkü kardeştir diye ayrılığı görünce içim tutuşuyor[/QUOTE] [B][I] Bağırırım anti-Tayyip anti-ampul Ac susuz çoluk çocuk yetim dul Saadet'i bırak hocam yeni parti bul:) Numan efendi şimdiden girdi havaya...[/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;477255][B][I]
Bağırırım anti-Tayyip anti-ampul Ac susuz çoluk çocuk yetim dul Saadet'i bırak hocam yeni parti bul:) Numan efendi şimdiden girdi havaya...[/I][/B][/QUOTE] ampulü kapatacak güneşin mi var beni çağıracak görüşün mü var saadetten beni dönderirsen eğer kim sahip çıkar bizim bu davaya... |
geri dönüp bakın hele bir düne
siz biz diyerek geldik bu güne suykast hazır kim çıkarsa öne bu gün birlik zamanı beyler |
Edirne'den Ardahan'a bu ülke bütün
Yuertseverler şöyle bir saf tutun Kalleşler siz istediğiniz kadar ötün Bu ülke bir bütündür bölünemz !!! |
ülkemi bölecek ellerin mi olsun
anaların körpecik küçük kuzuları bir kez doğuya paşalar gitsin başkasının sırtından vatan sevilmez |
[B][I]Cley maça gitti akım yenildi:)
Alt sıralarda ortam gerildi Balili Bilica neden verildi..? Para için takım satan sevilmez... [/I][/B] |
Yine hicran yine acı, dardayım,
Beden yaşıyor,ruhen mezardayım, Ses ver şu sesime deki burdayım, O zaman bileyim kardeşimsin sen! |
ses gelirse mezardan
herkes kaçar oradan gönlünü genişletsin Yaratan ruhunu bedene hapsetmişsin sen |
O alma dedi unutup aldınsa,
Sahte hülyalara kanıp daldınsa, Üç kuruş menfaate aldandınsa, O zaman hep tükenip bitmişsin sen |
Kanka
Selam versen almaz başın çevirir, Merhabaymış yeni nesil selamı, Hergün bir değil elli çam devirir, Naber,kanka ile başlar kelamı. Kafedir,bardır en dolu mekanı, Boşyere öldürür ni'met zamanı, Kulak kapatır duyunca ezanı, Alim bilmez,örnek alır Bel'amı. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:07. |
|