![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[QUOTE=58Sevda;510670][COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Bu forum guzel insanlarla dolu
Kimi Sarkisla kimi Yildizeli kimi Gurun Kimi Akincilar, kimi Kangal kimi Gulova Hepimiz biriz seçmeyiz sağı solu ;)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] bir cicek bahcesi gibi |
[QUOTE=sandalli;510587]sandal5877 Ahmet, degerli bir hemsehrim, dostum, kardesim. Ahmet konusana la, ne susuyon :)[/QUOTE]
abi cok sagolda biz burda bekar yaşadıgımız için ocakta yemek var yakıpta açmı kalalım gece vakti . tüm herkezede ayrıca selamlar. |
[QUOTE=HasreT;510496]sen söylüyorsun bizim adımızı kulakta çınlıyor
dilsad cım amin canım aplam sende hoşgeldin hasan hoşgeldin ve aleyküm selaaaaaaaaaam[/QUOTE] keriiim bak burda demişim sen görmedin heralde yoksa ben atlarmıyım aplammm |
Yaaaa Kuşum kraliçem KARAMELL58...:)
|
[QUOTE=sandal5877;510676]abi cok sagolda biz burda bekar yaşadıgımız için ocakta yemek var yakıpta açmı kalalım gece vakti . tüm herkezede ayrıca selamlar.[/QUOTE]
ne pisirdin kardas bize yokmu ruslarin hangi yemegi meshur |
[COLOR="Red"][B]asiklar bugun suskun :([/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="Navy"]apla utandım afiyet olsun sizede arkadaşlar[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;510686][B][COLOR="Navy"]apla utandım afiyet olsun sizede arkadaşlar[/COLOR][/B][/QUOTE]
önemli degil kerim olur kalabalık olunca çanbuk ilerliyor |
Akşam olur başlar Sivas´ta ayaz,
Kar yağmiş ilime her taraf beyaz, Bu garip başıma gelmedi hiç yaz, Yüce dağ başında kar eyle beni. |
sagol kerim kardas gel beraber olsun bende pzza yaptim
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:54. |
|